Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen esetbe?
Van egy lány akivel 2015 áprilisától nagyon sokat beszélgettem, találkozgattunk sokat,nevettünk meg minden..
Nyáron majdnem minden nap taliztunk és én nagyon belé szerettem de ezt sose mondtam el neki meg nem máztam rá meg semmi mert nem tudtam, hogy ő hogy érez..
aztán valamikor augusztus fele amikor már lépni akartam komolyabban felé, akkor kaptam egy fülest, hogy egy másik sráccal talizott egy-kétszer és akkor nagyon nem is írtam neki, nem beszéltünk... De ez nem tartott sokáig, az a másik gyerek már nem érdekelte őt és újra beszélgettünk meg talizzgattunk aztán meg ilyet hallottam, hogy az egyik spanom lesmárolta ezt a csajt, ekkor én megharagudtam arra a "spanom" -ra meg a csajra is, de a lány állítólag nagyon megbánta meg nem is akarta.. utana még beszéltünk facebookon par napot aztán abba maradt mert, ilyenkor már próbáltam elfelejteni a csajt... nagyon jóba voltam vele tényleg, és már rég nem beszéltem vele de még mindig én voltam a borítóképe fb-on :DD és akkor felszedte őt egy gyerek (akivel kb 2 hétig járt) - 1 hét utan írtam a lánynak, hogy szedje le a borítóképet mert így sokan félreértik meg stb. írtam, hogy rakja ki a fiúját borítóképnek...
Erre ő megsértődött és nem beszéltünk 1 vagy 2 hónapig
Abba az 1-2 hónapba ő hetente cserélgette a pasikat :DD
Majd rámírt fb-on és akkor beszélgettünk, kibekultunk meg egyszer hazafele a sulibol megölelt.. azóta nem beszélünk meg semmi..
de eleg furcsa mert 2 hetente van masik fiuja ugyhogy nemertem ezt :DDDD
na szóval kb. ennyi.. szerintetek előbb kellett volna lépnem vagy jobb inkább, hogy hagytam? Még most is érzek kicsit iránta, de már félig/háromnegyedig elfelejtettem :D 15/F
Első: Jól néz ki, csak szeret játszadozni a fiúkkal :D
Második: Teljesen igazad van, nem is foglalkozok többet vele
Köszi emberek!:)
A k*rváknak van annyi esze, hogy pénzért van fiúkkal. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!