Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagy dolog a távolság?
Figyelt kérdés
Hallottam már pár történetet, hogy beleszerettek egymásba GYK.-n. És hogy mennyire szeretik, de nem lehet, mert távol laknak egymástól és túl fiatalok hogy találkozzanak. Ez miért akadály? Ha tényleg szeretik egymást, lehetne pl.:távkapcsolat, addig amíg nem lesznek 18. De akkor lehet hogy csak fellángolás? Ha tényleg szeretik egymást, akkor hol a probléma?2015. dec. 28. 19:22
11/32 anonim válasza:
Ez minden kapcsolatban benne van, elég sok tart néhány hónapig, vagy néhány évig, aztán vége. Viszont ott nem kellett hozzá elköltözni, lemondani arról, amit egyébként csinálni akartál. Csak ez a különbség, nem is azon volt a hangsúly, amit kiemeltél.
12/32 anonim válasza:
Ja, meg sztem a szerelem feltétel nélküli, nem kell hozzá más, csak hogy két ember szeresse egymást, és onnantól nem lehet akadály amit együtt ne lehetne megoldani. Ha meg tényleg ilyen nagy gondot okoz a távolság akkor miért nem szakitják meg egymással a kapcsolatot, mi értelme hogy mindketten szenvednek a másik nélkül?
13/32 A kérdező kommentje:
Ja, hát ez itt a nagykérdés!
2015. dec. 28. 19:56
14/32 anonim válasza:
Látod, pont erről szól a kérdés is. És sajnos a szerelmet tényleg nem érdekli, hol lakik a másik vagy milyen akadályok vannak. Viszont attól még ott vannak. És az életben elég sokszor van még, hogy csupán szeretettel nem lehet megoldani valamit. Szóval szerintem lehet attól valódi az a szerelem, hogy te nem áldozol fel érte mindent, mert azokat is fontosnak tartod. Ugyanígy, az sem csak bizalom kérdése, hogy együtt lesztek-e örökké, mindketten változtok.
16/32 anonim válasza:
Szeretettel nem fogsz jóllakni, meggyógyulni, ha beteg vagy, meg egy csomó hasonló hétköznapi dolog. De ugyanígy nem lesz tőle több időd, nem lehetsz tőle egyszerre több helyen stb.
17/32 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg nem. Mi lehetne, amit nem bírnának megoldani ketten?
2015. dec. 28. 20:06
18/32 A kérdező kommentje:
Arra ott vannak a gyógyszerek meg a lottó :D Amúgy azért vannak a munkahelyek meg azelőtt a suli
2015. dec. 28. 20:08
19/32 anonim válasza:
Szerintem a távolság nem tehet tönkre egy kapcsolatot. Ha a 2 fél igazán szereti egymást, akkor a szerelem mindent kibír. A szülők jogosan féltik a gyereküket, mert azért mégis csak egy neten megismert idegenről van szó. De ha tudják, hogy megbízhatnak a gyerekükben, akkor talán köthetnek kompromisszumot,hogy milyen gyakran utaznak el a másikhoz,akár szülővel együtt, ha máshogy nem engedik.
20/32 anonim válasza:
És szerinted mi az, amit már a legeleje óta írok? Ha fogod magad, és ahelyett, hogy azt csinálnád, amit szeretnél, tehát kitanulnád álmaid szakmáját, inkább odaköltözöl a szerelmedhez, mégis miből lesz megvéve az a gyógyszer? :D Amúgy meg vannak betegségek, amikre nincs gyógyszer se, szeretettel se fog soha meggyógyulni. De nem akartam ennyire elmenni már a témától.
Én csak azt mondom, hogy hiába a szerelem, az ember nem egyetlen dologért él. Ahhoz túl rövid (vagy épp túl hosszú?) az élet, hogy egyetlen dologra pazarold. Ha ezeket a terveidet össze tudod egyeztetni a távolsággal, nyertél. Ha nem, akkor választani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!