Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Sziasztok!
Augusztus végén megismertem egy fiút, igazából csak annyi, hogy ugyanaz a baráti társaságunk, így ismerősök által. :) Sokat beszéltünk, de nem fűztem hozzá semmi reményt. :D Szeptemberben elkezdtünk egyre többet beszélni, találkozgatni. Olyan dolgokat mondott és tett, hogy teljesen beleszerettem. Pedig nem történt sok dolog, csak stáltunk órákat és beszélgettünk, megölelt ha találkoztunk vagy elköszöntünk, fogta a kezem. De úgy kifejezetten még az sem lett kimondva, hogy járunk, de egyértelmű volt, hogy kölcsönös a dolog. Októberben viszont ennek vége szakadt. Oktber elején nem értem el sehogy, és nem is írt. De nem idegesítettem magam, mert tudtam, hogy dolgozik, így arra fogtam. Én 17 vagyok, ő 18. És ekkor láttam, hogy összejött az exével. Nagyon földhözvágott a dolog. Ő volt életem első szerelme, és úgy érzem átvert, és kihasznált. Sosem akartam csak úgy beleszaladni egy kapcsolatba, mindig vártam egy olyan fiúra akit érdemes szeretni. És ő ilyen volt, nagyon szeret(t)em. Lassan három hónapja történt ez, és minden nap eszembejut, rengetegszer gondolok arra ami volt, és hogy vajon miért lett ilyen rossz vége. Hogy igazából mivel érdemeltem ezt ki? Hogy beleszeressek valakibe aki csak szórakozott velem. És szörnyű ez az érzés, nem tudom elfelejteni. Nem akarok mást szeretni, csak egyszerűen nem gondolni ennyit arra ami volt. Időközben ő összeveszett azzal a pár emberrel aki közös barát volt, így már csak amitt sem találkozunk. Pedig én annak is örülnék ha legalább látnám, vagy beszélnénk néha. Ha csak haverként óban lennénk, hiszen bár én nem így gondolok rá, legalább beszélnénk. De ez esélytelen. És nem tudom, mit tegyek, hogy elmúljon ez az egész? Rengeteget sírok még most is miatta, mert hiányzik. Ez így olyan kislányos hülyeségnek tűnhet, de nem véletlen van, hogy nem volt még barátom. Mert nem akartam olyan kapcsolatot amiben nem érzek semmit a másik iránk. Azt akartam, hogy őszinte legyen ez az egész, nem csak valami alakoskodás, hogy elmondhassam magamról "van barátom". Ezt csak azért szögezem így le, mert a legtöbb korombeli ezt csinálja és röhejes. :)
Szia!
Nagyon hasznos tanácsot adni sajnos nem tudok, de ugyan ebben a helyzetben vagyok, csak nekem ez kb egy éve történt. Baráti társaság által ismertem meg. Szórakozott velem, találkoztunk, azt mondta, nagyon tetszem neki, fogta a kezem, stb.. már teljesen belé szerettem, amikor összejött az exével. Nem beszéltünk nagyon sokáig, aztán a semmiből 2 hónapja rám írt. Szakított a barátnőjével, és találkozni akart. Én hülye gondolkodás nélkül igent mondtam, ő pedig rá pár napra összejött egy másik exével.
Annyit tudok mondani, hogy az ilyen fiúk a leggonoszabbak, és nem érdemel meg téged. A legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálod elfelejteni, és hidd el, tudom, hogy nehéz, de mást nem tehetsz. Hogy hogyan, arra nehezen tudok válaszolni - nekem másik fiúval nem sikerült, egyszerűen csak próbálok nem gondolni rá, több-kevesebb sikerrel.
17/L
Szia!
Velem is hasonló történt. Nagyon beleszerettem egy srácba. Két évvel idősebb nálam. Sose gondoltam volna,hogy valaha is szóba áll velem. De megtörtént. Beszélgettünk,találkozgattunk, első csókom is megvolt vele.
Kiderült,hogy csak szexet akar és ráadásul az exét szereti még mindig. :(
Nagyon fáj más lányokkal látni. Előszeretettel szeretné féltékennyé tenni az exét így. Csak ezzel engem tesz azzá. :( Én bolond.
Már köszönő viszonyban se vagyok vele. Pedig a szomszédom. Na mindegy majd túl élem. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!