Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom elfelejteni. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem... 15 eves vagyok, lassan 16. Tavaly felveteliztem egy eleg jo gimnáziumba es az egyik volt osztálytársammal most évfolyamtársak lettünk. 3.-tol kezdve valahogy mindig többet ereztem iránta mint barátság. Tudom, hogy ez csak gyerekszerelem, már ha szerelemnek nevezhető. De azota meg mindig hasonlot erzek...csak mintha erosebb lenne, es néha mar fáj. Habar nem tudom pontosan mi, csak eszembe jut (akaratlanul) es kedvem lenne sírni, pedig nem vagyok az a típus (igazabol még a legjobb barátnőm sem látott soha sírni, 9 eve ismerjük egymást) Tavaly, 8.-ban ujra kozel kerültünk egymáshoz (mar sokadszorra), de talan tul közel. Nem tudom mi volt köztünk, csak azt, hogy tobb mint barátság. Hosszu lenne leirni mindent, szoval a lenyeg, hogy vege lett es utana haragudtam ra. Honapokig alig beszéltünk, pedig osztalytarsak voltunk. Utana ujra joban lettünk, de próbáltam távolságtartó lenni. Hiányzott, de nem akartam, hogy ujra fájjon. Elballagtunk es nyáron alig talalkoztunk, azt hittem, hogy Ennyi volt es mar nem erzek semmit iránta. Tévedtem. Ahogy elkezdődött a tanév az érzés megint visszatért es meguntam, hogy mindig elnyomjam, mert attol, hogy nem beszelek róla, attol meg ott van es nem tunik el.

Soha nem tudtam hova tenni a kapcsolatunk. Mindig az az érzésem volt, hogy több mint barátság, de kevesebb mint szerelem. De azota, hogy ez eloszor felmerult bennem eltelt több mint 6 év... Fogalmam sincs mit kellene tennem. Talan tul sok minden történt közöttünk, es talan tul sokszor bantottuk meg egymast.

15/L (15/F)

2015. nov. 22. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Kezdeményezz. Beszélgess a sráccal :)

15/F (nem a srác :D)

2015. nov. 22. 23:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezen márt túlvagyunk:) Ha találkozunk akkor beszélgetünk. Es olyan régóta ismerjük egymást, hogy egyikünknek sem kényelmetlen vagy furcsa ha pl. megfogom a kezét es "mondom" , hogy üljünk le egy padra, vagy ha átkarol.
2015. nov. 22. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor mire vársz? Hadd szóljon :) A fájdalom lehet a vágyakozás miatt is :)

15/F

2015. nov. 22. 23:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kellene mondanom, vagy hogy kellene nekikezdenem?
2015. nov. 22. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Őszinteség nyugodtság,fokozatosság :) Hallgass a szívedre :)

15/F

2015. nov. 23. 00:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Általában az eszemre hallgatok, de most igy visszanezve néha nem kéne:D De ha belegondolok mindig arra jutok, hogy jobb volt így, jol döntöttem, utana pedig elkezdek kételkedni es ugyanott tartok ahonnan elindultam.

Mindig, amikor eldöntöm, hogy 'na most elmondom neki' eszembe jut, hogy egy évvel ezelőtt miert döntöttem a mellett, hogy inkabb hagyjuk, es rájövök, hogy tenyleg jobb lenne úgy...es megint nem juottam előrébb. Ez igy lehet hogy elég érthetetlen, de ha valakit erdekel leirom priviben.

2015. nov. 23. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszer szánd rá magad és ha 2en lesztek mondd el neki, hogy érzel iránta valamit...hidd el verbet lehet majd fogatni vele ;-) Sok sikert!
2015. nov. 27. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!