Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány, a következőket beszéltem vele, nem tudom hogy mit csináljak?
Én-É
Lány-L
É:Szia!
Először is bocsi hogy így ismeretlenül bejelöllek de már egy ideje fefigyeltem rád és nagyon csinos lánynak tartalak .
Ne vedd tolakodásnak, de én egyenes ember vagyok és ezt az utat láttam a legtisztábbnak. Ma oda szerettem volna menni hozzád, és azt amit most leírtam azt Élőben elmondani de egész nap nem láttalak.
L: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop:
É:Egész nap a válaszodra vártam, ezt nem igazán értem...
L:De ki vagy?
É: XY évfolyamtársad vagyok, nyelvis
L:OK
É:Élőben szerettem volna bemutatkozni csak nem volt rá alkalmam és csak így tudtam, facebookon keresztül :/
L:De ne gyere oda hozzam
É:Ööö miért ne? Csak be akartam mutatkozni
É:Na akkor ha te nem szeretnél semmi akkor hagylak, nem leszek nyomulós
L:Okes,koszi
Szia
É:Szia
<pár nappal később>
É:Szia bocsi hogy zavarlak Karácsonykor csak kellemes ünnepeket szeretnék kívánni
L:Köszi neked is
É:Ugye azt beszéltük meg hogy nem beszélünk, de nem lehetne ettől elkövetkeztetni?hiszen ha csak facebookon beszélünk abból nem lesz semmi
L:(y)
É:Valami konkrétabb?:D
L:Nincs
Nem tudom hogy most mit csináljak:/
Szerintetek utál a lány vagy nem?
Én 15 vagyok,és a lány is az körül van
Sajna nem nagyon akar tőled semmit
Kulturáltan. Tuddodra adta
Nem kellesz neki, hagyjad.
Amúgy alapszabály, hogy nálunk fiatalabb lánynál mindig több esélyünk van.
Szerintem nem érdemes facebookon akármit is csinálni. :D
Tapasztalat.
Eddig 2-ből 2-szer megszívtam és így amúgysem lesz soha normális kapcsolatod, ráadásul könnyebben le is tudnak koptatni + más a reakció a való életben meg fb-n. Lehet a való életben belédszeretne, de, ha fb-n írsz neki ilyeneket az csak zaklató és ha nem is ismered, semmi indoka nem lenne megismernie, higyj nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!