Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért változott meg ennyire?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fancsi24 kérdése:

Miért változott meg ennyire?

Figyelt kérdés
Már volt egy párszor, higy szakítottunk, de mindig vissza találtink egymáshoz. Mostanában elég féltékeny lett. Valamelyik nap kb 2hete véletlen összefutottam egy ismerősömmel akivel beszéltem 3mondatot (fiu volt). Es ezt sajnos mastol tudta meg es nagyon kiborult rajta. Utana valo heten, kicsit kivoltam a suli meg anyaek miatt es ezt sajnos egy csomo emberen vezettem le. Rajta is. Flegma voltam vele, de utolag bocsanatot kertem. Es most ezen a heten szakitott valami bena indokkal, hogy o azert nem szeret mert en fiukkal talizgatok, meg h hisztizek dolgokon eleg sokat. Lehet h hulyeseg, de van egy sejtesem, miszerint fel hogy kikozositik mivel masik nemzetisegu (szerb) iskolaba jar, regen gyakran kikozositettek ezert fontos neki ez a suli. Nem tudom mit tegyek, mert normalis indokot nem kaptam arra, hogy mi baja van. Valaki tud segiteni egy ket tanaccsal? Nagyon szeretett az elmult egy hetben, szoval sajnos nem tudom miert szeretett ki belolem harom nap alatt. Bocsi a hibakert telefonrol nehez irni.. Koszonom a valaszotok.

2015. dec. 24. 14:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát.. Szerintem szeret, de nem mondja el az indokát annak, hogy miért döntött úgy, hogy jobb, ha külön folytatjátok
2015. dec. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!