Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret?
M: a srac.
M kb fel evvel ezelott szerelmes volt egy lanyba aki ugyan visszautasitotta ot, de ez az egesz majdnem 2 evig huzodott. Ekkor meg nem ismertuk egymast. Mi lassan 3 honapja vagyunk joba, az utobbi 1 honapban pedig annyira joba lettunk hogy mar egymas legjobb baratai vagyunk. Viszont en mar amiota meglattam, tudtam hogy szeretem. Egyik este pedig egyutt voltunk a Duna-parton es en ittam es mindent bevallottam neki, sot, meg is csokoltam öt. (Tudom, hogy gaz.) Es ö azt mondta erez valamit irantam de ez nekem nem lenne eleg igy nem lehet koztunk semmi. Aztan en amikor felhoztam ezt kb 2 hettel ezutan az eset utan azt mondta, ö nem ugy erez es sajnalja de neki ez nem menne. De tegnap voltunk az Aquaworldbe ketten es csomoszor az olebe vett, atolelt, es volt egy pillanat amikor egymassal szembe alltunk a vizben es olyan kozel voltunk egymashoz es egyikunk se szolt akkor semmit csak neztuk egymast. Aztan nem tortent semmi. De szerintetek lehet hogy megis erez valamit?
Én is arra tippelnék hogy játszik.De ezt így látatlanban ne vedd 1100000%-nak.
Vagy játszik,vagy furcsa a szerelem kimutatási módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!