Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » FIÚK! Szerintetek szeret még?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Szerintetek szeret még?

Figyelt kérdés
ha van egy lány,akit nagyon szeretsz,ő az első barátnőd és az első szerelmed,bármit megtettél érte,soha nem haragudtál rá,mindent megbocsájtottál neki,és egy összeveszés miatt lett vége,azt ugye nem tudjátok elfelejteni pár hét alatt?nagyon szeretem,szerintetek vissza tudom szerezni? tudtok pár ötletet adni?
2015. dec. 19. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én az első szerelemmel, akinél tapasztaltam ezt a borzalmas érzést mindig veszekedtem és egyszer nagyon összekaptunk, de mivel nekem igaz barátom, azokat meg nem lököm el magamtól, ezért megegyeztünk. Ennyi. De nem ismerem a srácot, semmit nem írtál sem róla, sem a vitáról, ezért nem tudunk semmit mondani.
2015. dec. 19. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
hát a srácnak még soha nem tetszett senki,én voltam az első,meg minden nap elmondta hogy szeret.azon vesztünk össze hogy én érzékenyebb vagyok,és apróságokon is képes vagyok megsértődni.
2015. dec. 19. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Neki is ismerd be, hogy te hibáztál. Az talán segíthet. De mindegy, nem ismerem a srácot, tehát nem tudok mondani semmit.
2015. dec. 19. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tuti nem tudnám elfelejteni pár hét alatt. Szerintem simán kibékülhetsz még vele.
2015. dec. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!