Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha egy lány szeret sütni-főzni?
Figyelt kérdés
Az baj lenne, ha imádok muffint, palacsintát, gofrit, tejbegrízt és más sütiket, húsokat, köreteket és egyéb dolgokat összedobni a konyhában? Vagy hátránynak számít?2015. szept. 13. 15:28
1/12 anonim válasza:
Ugye ezt a kérdést rohadtul nem gondoltad komolyan? Kérlek, ezt te sem hiszed el hogy hátrány...
4/12 anonim válasza:
Most vállbaveregetésre vársz meg házassági ajánlatokra, vagy mi? El nem hiszem, hogy komolyan gondoltad, hogy hátrány...ha meg igen: gondolkodj már egy kicsit!
5/12 anonim válasza:
Ismersz olyan embert aki nem szeret enni? Aki nem szokott enni?
Akkor meg mi a kérdés? :D
6/12 A kérdező kommentje:
Nem trollkodásnak szántam, nem várok vállba veregetést, sem házassági ajánlatokat, és igen, átgondoltam :). A suliban, osztályban is sokszor szívattak már ezzel, és cikiztek ki ezért a hobbimért, és ezért tettem fel ezt a kérdést :). A korosztályom, vagy legalábbis az ismerőseim (fiú ismerőseim) között nem is egyel találkoztam, aki azt mondta, hogy kerítsek már egy rendes hobbit. :) De olyanok is vannak, akik nem értik, hogy ezt hogy lehet szeretni, és ezért cikiznek. :).
2015. szept. 13. 15:40
7/12 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy és hány évesek azok akik cikiznek, de majd egy pár év múlva biztos rájönnek, hogy nem hátrány, sőt baromi nagy előny.
8/12 anonim válasza:
gáz, ha valaki képes ételt előállítani. megvetem.. anyámmal is komoly veszekedések vannak miatta..
9/12 Firedoom válasza:
Kerdezo az zavarna hogyha szeretek sütni főzni onigirit, ráment, curryt, zabos sutit, gyömbéres hust? Csak nem tudok.
10/12 anonim válasza:
Jaj! Hány éves vagy (és az ismerőseid)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!