Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon Sikerül? Ő is szeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon Sikerül? Ő is szeret engem, vagy legalább tetszel neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akit szeretek. Aranyos, kedves és jól kijövünk, és már azt is tudja, hogy tetszik nekem. Nem merem megkérdezni ezt a bárátkozás dolgot, de szeretném tudni hogy ő úgyanígy érezz-e irántam, mint én iránta?
2015. dec. 11. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, nem veszíthetsz rajta semmit:)
2015. dec. 11. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát a barátságát és őt sem, de ha ismernéd az osztálytársaimat akkor neked is elmenne az önbizalmad.

De azért köszi, hogy válaszoltál

2015. dec. 11. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

ettől nem hiszem, hogy elvesztenéd a barátságát.

Mindenesetre jelezgess neki sokat, lehet csak nem mer lépni.

2015. dec. 11. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet. de az bókolásnak számít ha kacsingat,ha a padtársa mellöl mellém ült és valaki bánt akkor megvéd.
2015. dec. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!