Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyáltalán akar valamit tőlem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán akar valamit tőlem vagy csak le akar velem feküdni?

Figyelt kérdés
14 vagyok de úgy nézek ki mint egy 20 éves mert mély a hangom, izmos vagyok mondhatni, magas és már érett fejjel gondolkodok. Na de a lényeg hogy szerelmes lettem egy 18 éves csajba aki ugyanúgy szerelmes belém és már a nyelvesig jutottunk 2 nap alatt mert féltünk egymásnak elmondani. Na de ő meg elkezdett engem kívánni, persze én is kívánom őt csak félek hogy koppanhatok egy nagyot. Bár üzenetekkel bombáz hogy mikor talizunk, hiányzol meg a stb szerelmes szöveg. Na akarhat tőlem valamit?? Bocsi a helyesírási hibákért!

2015. dec. 23. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:

hááát... fordított esetben ha te lennél az idősebb akkor valószínű csak szex.

de én is 18 vagyok, nem hiszem hogy kezdenék akármit is egy 14 évessel. szexre se kéne. de ha ő téged akar, inkább komolyabbat akar mint csak szexet.

2015. dec. 23. 18:29
 2/6 K. Isti ***** válasza:

Nem volt helyesírási hibád kivéve 6 vesszőt meg a na de az egyben van:D

Én nagyon irigyellek téged,hogy már 14 évesen ilyen sikeres vagy.Szerintem ezt ketten beszéljétek meg,vagy pedig várj,hogy mit fog kívánni kicsit később,mert azt gondolom,hogy pár nap nem elég a szexhez,ha akarsz párkapcsolatot is(ha akarsz).

2015. dec. 23. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez nem pár nap hanem 1 hónap XD. Én is szerencsésnek érzem magamat hogy egy olyan szép nő szeret engem :D
2015. dec. 23. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de nem hinném, hogy annyira érett lennél 14 éves fiú létedre:DDD szerintem nem szeretne tőled semmi komolyat, ne haragudj. Egy kisfiú vagy a szemében
2015. dec. 23. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért hív fel mindig hogy mikor érek rá vele talizni mert kisgyerek vagyok a szemében és azért csókolgat meg ölelget szerintem is :D
2015. dec. 23. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
18 éves lány vagyok. 14 évest én nem vennék komolyan,talán csak szex ha jól néz ki és fejlettebb a korához képest.Tartós párkapcsolathoz szerinted nem érzi cikinek a 18 éves lány,hogy egy 8.os fiúval fog járni végzősként?
2015. dec. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!