Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tina. K kérdése:

Mit kellene tennem, hogy elérjem a célom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú - ha jól tudom 16 éves - és az osztálytársam. Én -16/L- fogjuk rá, hogy az osztály szürke kisegere vagyok, aki senkivel nem beszél, senkitől nem kér igazán segítséget, csak elvan magában. És az az igazság, hogy nekem megtetszett ez a fiú, viszont fogalmam sincs, hogy nyithatnék felé - illetve mások felé, de ez már más tészta. A „probléma” az, hogy már ismerem, tudja a nevem, valószínűleg tudja, hogy a suliba járnak a tesóim is.. meg azt is tudja, mi a probléma velem. De ennyi.

Számomra kissé kínos lenne nyitnom felé hirtelen, vagy segítséget kérnem tőle.. elvégre eddig sem tettem, miért tenném most? Plusz, nyilvánvaló lenne mások számára is, hogy mi is itt a gond. Ha pedig visszautasítana, akkor pedig van rá esély, hogy közröhej tárgya legyek, amit nagyon nem szeretnék. Szóval tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogy lehetnék kicsit közelebb hozzá, vagy mit tegyek, illetve mit ne. Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsánat, amiért ilyen hosszúra sikeredett ^^"

2015. dec. 23. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
egyetlen nyitás a beszélgetés. vagy virtuálisan vagy szemtől szembe. nem szúrhatod ki a szemét mással. ebben egyenlőre még nem lehet tanácsot adni, mivel annyira kezdetleges még.
2015. dec. 23. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Elöször is ha nem akarsz közröhej tárgya lenni ha esetleg nem tetszel neki kezdj el másokkal is barátkozni és után vele. Például elöször egy lánnyal. Kérdezd Mike szeret mit sportol... Stb. Add önmagad neki mond el a saját véleményedet is. Legyél vicces és röhögj a többiekkel. Ez az első lépé utána jöhet szóba az hogy vele legyél mélyebb tartalmú kapcsolatban.
2015. dec. 23. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hat igen h nem kommunikálsz senkivel fura lenne ha csak ugy oda mennél a fiuhoz, szerintem eloszor szerezz barátnőket es utána menj csak a fiuhoz oda
2015. dec. 23. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:

A megfogalmazásod és az írásod nyelvtani helyessége átlagosnál jobb képességeidről árulkodik. Feltételezem ez is oka lehet a zárkózottságodnak ez pedig az elutasítástól való ilyen mértékű félelmednek.

Szerintem ne is felé próbálj kapásból nyitni, annak az esélye, hogy találsz rá megfelelő alkalmat, nem blokkolsz le és tökéletesen megy minden jelenleg nem túl magas sajnos :( Próbálkozz előbb a környezetedben lévőkkel és az ő barátaival ismerkedni. Ezáltal nemcsak egy lépéssel közelebb kerülhetsz hozzá, hanem még szociális képességeidet is fejleszted. Aztán, hogy működhet-e a dolog vagy sem az még úgyis eldől :)

2015. dec. 23. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!