Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Olyat csinálhat az osztály...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyat csinálhat az osztály főnököm?

Figyelt kérdés
Az osztály fönököm megtiltotta hogy legyen szerelmi èletted meg hogy tudni akkar arról hogy mi mikor megyünk átt egymáshoz. Mitcsináljak szóljak az igazgatónak?

##maganelet ##tiniparkapcsolat
2015. dec. 22. 21:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ha nem fog leálni akkor szólok az igazgatónak ha akkor se akkor a rendőr rokonomnak
2015. dec. 22. 23:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2015. dec. 22. 23:35
 23/26 A kérdező kommentje:
13
2015. dec. 22. 23:36
 24/26 anonim ***** válasza:
Mondok egy egyszerűbbet:elmondod ofőnek hogy szakítottatok...Ofő lenyugszik,nincs balhé és ti meg suli után nyugodtan lehettek szerelmesek nem tudja meg! ;) Ui:ha szólsz az igazgatónak még az is lehet hogy te jössz ki szarul és/vagy kinevetnek a korod miatt! :p Én így csinálnám,de a te döntésed szóval okosan ;) !
2015. dec. 23. 09:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem, nem csinálhat. Mindenképp szólj az igazgatónak.
2015. dec. 23. 22:49
 26/26 anonim válasza:
Pereld be basszus ha azzal ZAKLAT hogy te éppen az iskolán kívül mit csinálsz. Amúgyis ha nekiáll pofázni szard le. Én is ezt teszem nekem bevállt
2015. dec. 27. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!