Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyat csinálhat az osztály főnököm?
Figyelt kérdés
Az osztály fönököm megtiltotta hogy legyen szerelmi èletted meg hogy tudni akkar arról hogy mi mikor megyünk átt egymáshoz. Mitcsináljak szóljak az igazgatónak?##maganelet ##tiniparkapcsolat
2015. dec. 22. 21:41
11/26 A kérdező kommentje:
Nekem is olyanokat mond hogy Vivien( en ) meg Laci neve hallható a tanáriba
2015. dec. 22. 21:59
12/26 anonim válasza:
fiú vagy lány vagy? ilyen ügyekben általában a lányokat b*szogatja a tanár,és függ a tanár nemétől,korától.A fiúk szerintem úgyis visszaszólnának neki,legalábbis én ezt tenném,a tanár az tanár,az a dolga hogy átadja nekünk a tudást,műveltséget semmi más
13/26 A kérdező kommentje:
Lany vagyok! En vissza szoltam neki de semmi
2015. dec. 22. 22:07
14/26 anonim válasza:
szerezz tanúkat akik hallják miket mond neked,egyszer szólj vissza durván persze ne szidd de a lényeg hogy igazgatónál köss ki,megmondod mi végett mondtad ezt neki és utána felhasználod ellene azokat amiket veled csinál és mivel vannak akik ezt igazolni tudják neked kell nyerned,ha mégse akkor ennyit ér az egész suli,mert normál esetben akár a tanár ellen kell indítani valamit,legalábbis hallottam már ilyenről hogy összefogtak ellene és valami vizsgálat lett ezügyben
15/26 A kérdező kommentje:
20 tanum van rá
2015. dec. 22. 22:17
16/26 anonim válasza:
Abszolút semmi köze hozzá. Ez olyan mintha az igazgató mindig tudni akarná, hogy az ofőd mikor mit csinál a szerelmével. Ilyen elmebeteg emberek minek mennek tanárnak...
17/26 A kérdező kommentje:
Elválttak a fèrjètől!Gondolom azt akkarja hogy mi is szakítsunk
2015. dec. 22. 22:41
18/26 El Greco válasza:
Nyilván a sulin belül az más. Nekem olyan prűd ofőm volt, hogy a suliban jóformán a szemezés is halálos bűn volt. Amúgy sulin kívül semmi köze hozzá, csak unja az életét.
19/26 A kérdező kommentje:
Menjen el ès pasizon ne rajtam lógjon :D
2015. dec. 22. 22:56
20/26 anonim válasza:
engem még anno azért cseszegetett mert egyik osztálytársam a suli mellett 20méterre lévő parkban megvertem, de aztán a megértettem a hülye qrva fejével hogy ami a kapun kívül történt semmi köze hozzá. szóval sulin kívül nem tilthat meg semmit, de még sulin belül se vagyok biztos, hogy megtilthat ilyen apróbb dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!