Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Olyat csinálhat az osztály...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyat csinálhat az osztály főnököm?

Figyelt kérdés
Az osztály fönököm megtiltotta hogy legyen szerelmi èletted meg hogy tudni akkar arról hogy mi mikor megyünk átt egymáshoz. Mitcsináljak szóljak az igazgatónak?

##maganelet ##tiniparkapcsolat
2015. dec. 22. 21:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút semmi köze a magánéletedhez.
2015. dec. 22. 21:42
 2/26 anonim válasza:
Ilyet legjobb tudomásom szerint nem tehet...
2015. dec. 22. 21:44
 3/26 anonim ***** válasza:

Nem teheti meg. Viszont szólni se érdemes róla az igazgatónak, mert a tanár meg tud szivatni eléggé csúnyán és durván. "Ördögi kör" :(

Másrészről, ha lemész és szólsz az igazgatónak és a tanár elkezd szivatni, akkor ismét lemész és a tanárt is elrendezik még jobban.

Ergo, szólj a szüleidnek első körben.

2015. dec. 22. 21:45
 4/26 anonim ***** válasza:
szólj az igazgatónak és baszasd ki,néhány tanár megérdemli,aztán majd utána gondolkodjon el azon hogy mit kell csinálnia a pénzéért
2015. dec. 22. 21:46
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
AZ OFONEK SEMMI KOZE A MAGAN ELETEDHEZ!!!!! AMI AZ ISKOLA KAPUJAN KIVUL TORTENIK AHHOZ NEKI SEMMI KOZE. NEKEM IS BESZOLT HOGY OTTHON NE CSINALJAK SEMMIT. EN MEG ELKULDTEM MELEGEBB EGHAJLATRA AZOTA NEM KEKECKEDIK. ALLJ KI MAGADERT. AZ EGY TANAR SEMMI KOZE A MAGANELETEDHEZ. JA ES BOCS A VEGIG NAGYBETUKERT. ROSSZ A BILLENTYUZETEM.
2015. dec. 22. 21:50
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos ez sok dologtól függ. Pl ha a folyosón turkáltok egymás szájában a nyelvetekkel, akkor van hozzá köze.
 7/26 anonim ***** válasza:

Semmi köze hozza

Egyáltalán miert kérdezi meg??

8/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat :) szólok az igazgatónak Jan 4-èn

Össze fogunk a szerelmemmel 

2015. dec. 22. 21:53
 9/26 A kérdező kommentje:
Az iskola kapunk kivűl csókolóztunk egyszer de mondtuk neki hogy iskolán kívűl volt de nem èrtette meg!
2015. dec. 22. 21:55
 10/26 anonim ***** válasza:

hát én egyszer az ofőm egyik jó ismerősével kavartam... bár nem biztos hogy tudott róla, viszont kaptam tőle burkolt megjegyzéseket. lehet tudta. de úgy igazából sose mondta ki :D

mert semmi köze hozzá még akkor se ha ismerőse.

2015. dec. 22. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!