Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány?!
Öhm.. lehet, hogy csak szimpátiát érzel iránta. Gondolom, más, mint amilyenek a lány barátaid, ezért lehet, hogy összezavarodtál. Nyilvánvaló, ha kiderülne a jövőben, hogy mégis tetszik, nem kell megijedni, hisz azzal sincs semmiféle gond. :)
Ha hosszabb idő után is így érzel, mint most, akkor gondolkozz el, hogy hiányzik-e neked, mikor nincs veled, vele töltenéd-e az egész szabadidődet legszívesebben, és a többi..stbstbstb..
Az is lehet, hogy így hirtelen megfogott ez a fiús természete és a kedvessége feléd. Az is lehet, hogy mélyen egy kicsit a fiút látod benne, de ha majd jobban megismered, valószínű rájössz, hogy ő egy szimpla barát. Jól érzed magad vele, akár legjobb barátokká is válhattok, nem biztos, hogy pont egy lány tetszik :D
Én is vagyok úgy vele néha, hogy a legjobb barátnőmmel tölteném le az életem, meg féltékenykedek ha nem nekem ír vissza, meg ilyenek. De ez tök normális reakció, főleg ennyi idősen. (És kijelentem, hogy nem a szerelem jelei ezek, hisz én egy fiúba vagyok szerelmes :3 )
Szóval ne félj, akárhogy is lesz, még ugyanolyan ember maradsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!