Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mik azok a jelek, amikből rájöttök, hogy tetszetek egy lánynak?
Ilyen tekintetben szerintem hasonlóan működik mindkét nem, tehát abból jön rá, amiből Te is. Egyébként néz, elkapja a tekintetét, zavarba jött (nézi a földet, a plafont, a falat, csak az adott személyt nem), elpirul, mosolyog rád. Ezek a jelek, amik a mindkét nemnél ugyanolyanok.
De egyébként találhatsz ezzel kapcsolatban anyagot a neten, ha könnyen megtalálom, belinkelem. Sok sikert a bontakozó "dolgokhoz"! :)
ugyanez van nálam is egy csajjal..:D Ami azt illeti én már rég tudom, hogy bejövök neki, elég egyértelműen jelezgetett, meg próbált közeledni is felém, csak én nemrég kezdtem el nulláról felépíteni az egész életem, szóval még kell egy kicsit győzködnöm magam, hogy megérdemlek ilyesfajta örömforrásokat, hogy boldoggá tegyem őt.:D
Ami azt illeti az ilyen embereknek akiknek ez nem jön olyan gyorsan, félnek attól, hogy kiderülnek az érzéseik, tehát az érzelmeiket féltik nagyon, hogy ez miatt majd mennyit visszaesnek mások szemében, attól fél, hogy ha kitárja neked az érzéseit, akkor te is csalódni fogsz benne, hogy ő tud ilyen "gyenge"(szerinte legalábbis) is lenni.. Ezt sajnos csak ő tudja lerendezni fejben, te pedig csak reménykedj benne, hogy sikerül neki, és próbáld még biztatni a jelekkel, a mosoly a leghatásosabb..:)
Ha nedvesedik szex közben, azt már biztató jelnek veszem. De komolyra fordítva a szót, a fiúk buták és egyszerűek mint a pont, amíg csak egy pici kétség is van bennük, inkább elhitetik magukkal hogy nem tetszel nekik.
Küldj neki szivescskét meg írd neki hogy vele álmodsz meg ilyen marhaságok. Talán ebből már le fog esni neki. :D
pontosan, a fiúk másképp működnek.. Kívülről..:D Tehát lehet ugyanazt érzi, mert én is pontosan ugyanezt érzem, hogy jobb lenne szünet nélkül, csak hogy többet láthassam, csak a fiúk ezt kevésbé mutatják ki..:D Pl én abba se vagyok teljesen biztos hogy a lány tudja, hogy bejön nekem..:D
De azért mindenesetre jó látni, hogy mi zajlik le egy lány fejében ilyenkor.. Szóval ti ilyen esetben magatokba roskadtok, hogy lehet veletek nem okés valami?:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!