Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Miért vagyok ennyire nyuszi? Szerintetek Ő is kedvel?
Figyelt kérdés
3 éve szeretek egy srácot de eddig nem mertem elmondani mert barátnője volt de szakítottak kb 1 hónapja (mindig máshogy viszonyult hozzám nem csak most de most még jobban ) és elhatároztam magam hogy ma elmondom de nem mertem és a barátnőim meg elkezték ordítani a fiú nevét én persze elrohantam -_-" és és szerintem tudja hogy én szeretem (szerintem régebben rájött vagy elmondták neki)és nem viselkedett velem furcsán ma is ugyan úgy hülyültünk... de nem értem ha nem érezne irántam semmit akkor nem úgy viselkedne velem(mert csak velem csinálja ezeket)
Bocsi hogy hosszú lett :)
2015. dec. 15. 17:51
1/1 Egyenes út válasza:
Ne félj,ez még nem olyan hosszú.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!