Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 13 évesen 17 éves csajom van?
Kicsi vagy te meg ahhoz,hogy letaplozz engem.
Ahogy ahhoz is,hogy 17 eves csajokkal jarj,nem sokat fogsz tudni neki adni. Mar ha valoban igaz ez a sztori.
Ja,es ha nem tetszenek a velemenyek,nem muszaj kiirni a kerdest. ;)
Te tudsz valamit.
Lehet neked nem ciki de neki az. Meg 13 évesen szerintem még ne nagyon "csajozzá' " (ez magán vélemény). Meg amúgy is. De ha minden áron akarsz barátnőt akkor veled egyidőset vagy 1 max 2 évvel idősebbett. De ha fordítva lenne akkor nem lenne annyira nagy baj de az se lenne jó...
16/F
Attól függ.Ha a fiú éretlen és gyerekes viselkedésű,de a lány annál inkább felnőttesebb,akkor nagyon baj,mivel nem értik meg egymást.
2.eset:Nekem volt/van egy fiú ismerősöm,de ő 13 évesen testileg/lelileg is úgy nézett ki/úgy viselkedett,mint egy 20 éves.Szóval rettentően érett a korához képest,egy kortársával sem érti meg magát úgy igazán.Ne neki volt egy azthiszek 16-17 vagy nem is tudom,lehet hogy 18 éves barátnője és úgy nézett ki,mintha a fiú lenne az idősebb 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!