Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az baj ha 13 évesen 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha 13 évesen 17 éves csajom van?

Figyelt kérdés
Hat a baratnom 17 es nem tudom , tudjatok azert ciki vagy nem is tudom
2015. dec. 13. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Fejezd be az almodozast,irany tanulni.
2015. dec. 14. 20:26
 12/19 anonim válasza:
0%
Mikor fekudtel te le, ha mar negyed 11kor felkeltel, es leirtad nekunk mit almodtal?
2015. dec. 14. 23:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez nem alom de bocsass meg,mert ekkora taplo vagy. :D Egyebkent mondjuk ugy hogy nem tudom mi jon be a csajoknak rajtam kerdezd meg oket
2015. dec. 24. 23:54
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Kicsi vagy te meg ahhoz,hogy letaplozz engem.

Ahogy ahhoz is,hogy 17 eves csajokkal jarj,nem sokat fogsz tudni neki adni. Mar ha valoban igaz ez a sztori.

Ja,es ha nem tetszenek a velemenyek,nem muszaj kiirni a kerdest. ;)

2015. dec. 25. 09:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tőlünk kérdezd, hogy baj-e. Ha neked baj, akkor baj, ha neked nem baj akkor nem az. Ne mások elképzelései szerint éld az életed, hanem úgy ahogy neked jó. Ők élik helyetted? Nem. Szóval? Mi a kérdés? :) Sok sikert és légy résen ;) :P
2016. szept. 20. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Honnan kukázott téged egy 17éves csaj?O.o
2017. febr. 14. 07:26
 17/19 anonim ***** válasza:
hát ha még majdnem másfél év után is együtt vagytok, valószínűleg nem baj
2017. febr. 14. 07:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Te tudsz valamit.

Lehet neked nem ciki de neki az. Meg 13 évesen szerintem még ne nagyon "csajozzá' " (ez magán vélemény). Meg amúgy is. De ha minden áron akarsz barátnőt akkor veled egyidőset vagy 1 max 2 évvel idősebbett. De ha fordítva lenne akkor nem lenne annyira nagy baj de az se lenne jó...

16/F

2017. febr. 14. 10:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Attól függ.Ha a fiú éretlen és gyerekes viselkedésű,de a lány annál inkább felnőttesebb,akkor nagyon baj,mivel nem értik meg egymást.

2.eset:Nekem volt/van egy fiú ismerősöm,de ő 13 évesen testileg/lelileg is úgy nézett ki/úgy viselkedett,mint egy 20 éves.Szóval rettentően érett a korához képest,egy kortársával sem érti meg magát úgy igazán.Ne neki volt egy azthiszek 16-17 vagy nem is tudom,lehet hogy 18 éves barátnője és úgy nézett ki,mintha a fiú lenne az idősebb 😄

2017. febr. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!