16 évesen gáz ha nincs még csajom? Tudnátok segíteni hol tudtok legecerűbben felszedni csajokat?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 19:52
2/9 anonim válasza:
nem gáz,de ha lenne annyi eszed megnézted volna azt a sok kérdést,ami ugyanarról szól,mint a tiéd...minek 1000X feltenni ugyanazt!?MI van veled generációóóó?
4/9 anonim válasza:
Nyelvtan korrepetáláson ecccerűen találni barátnőt.
5/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz?Hiszen vannak olyanok is akik 10 évvel öregebbek nálad és ugyanúgy szinglik.Nem kell erőltetni,majd rádtalál a szerelem.
7/9 anonim válasza:
Nem gáz, majd ha 20 elmúltál és még nincs, na akkor készítheted a kötelet.
8/9 anonim válasza:
Szerintem suliba a legegyszerűbb, esetleg büfénél, vagy a folyosón is leszólíthatsz lányokat, de ne nyelvtan órán, ott inkább figyeljél. :D
Szórakozóhelyen szerintem nehéz csajozni, nem tudsz vele beszélni, egyből oda kell menni rögtön hátulról táncolni vele, nem csak lötyögni mellette, nekem az túl rámenős és ritka, hogy hosszútávú kapcsolat lesz belőle, inkább egy dugás.
Utcán, plázákba is le lehet szólítani őket, de ott nehezebb, kevesebb az esélyed, mint a suliba, ahol könnyebben kerülsz olyan szituációba, hogy spontánnak tűnjön a beszélgetés, esetleg valamilyen különórán (kresszen, vagy valamilyen sporton, ami érdekel is meglehet próbálni).
9/9 A kérdező kommentje:
Info suliba nehéz becsajozni.
2015. ápr. 4. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!