A nyílt utcán, hogyan lehetne felszedni egy lányt?
Egy példa.
Elnézést nem tudja,hogy merre van a legközelebbi teszkó,ha tudja és nem pazarlom a idejét kérem magyarázza el,elmagyarázza és mondod neki,hogy köszönöm,a nem sietek lenne kedve beülni velem egy teára? _ mondjuk ez elég nem normális dolog de nem kivitelezhetetlen,szóval....
Sajnos sehogy :/
Vagy lehet van ra esely de ugy latom keves onbizalmad van pont mint nekem..
nemar.. sracok legyen valami onbizalmatok :D
odamesz. mondjuk mondasz neki valami hulyeseget. pl szia egy kutatast vegzek errol v arrol es ez meg az. azt talaljatok ki. es a csaj jobbik esetben veszi a lapot. aztan megkerded h nincs e kedve beulni valahova:) nekem bevalt
Ugyan már fiúk. Hozzám is nem egyszer jöttek már oda az utcán, de mondjuk nem úgy kezdjétek hogy 'szia van facebookod? bejelölhetlek?" mert az biztos hogy kapásból fordulhat is vissza. (igen nem egy ilyen volt)
Legyél magabiztos, de ne nyomulós és ne zaklasd. Ha azt mondja nem, akkor nem. Viseld el.
De próba szerencse, szerintem veszíteni nem veszíthetsz semmit.
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat.
Sajnos nincs elég önbizalmam és egyáltalán a megszólítással is gondjaim vannak. Mármint odáig megy, hogy szia... De aztán valahogy leblokkolok. Sajnos sose voltam a szavak embere.
Nem tudom, hogy mit illik és mit nem. Nyilván nem fogok a képébe mászni a szerencsétlennek.:)
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen szövegeket szokás mondani. A megjelenésemből pedig szerintem sugárzik, hogy ízgulok, zavart vagyok. :(
Ha zavarban vagy az egyáltalán nem baj, az a lánynak biztosan tetszni fog, hiszen tudni fogja hogy szép, és ezért félsz tőle. Ez jól fog neki esni.
Ja, és ne olyanokat mondj amiket szokás, mert az nem jó. Csak legyél egyszerűen kedves. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!