Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet abból valami bajom,...

Lehet abból valami bajom, hogy kimegyek az éjszakába itt Pesten aztán megpróbálok felszedni egy nőt, aki hazajön velem?

Figyelt kérdés

Attól félek, hogy majd nekem állnak hapsik keménykedni.

ugyanis és alacsony vagyok, vézna, nem jóképű.

Elég sokat jártam csajozni már az éjszakába, smároltam sok nővel, de dugni úgy igazán senki sem akart.

Pedig látom, hogy a jóképű fiuknak mennyire könnyen adják magukat.

Tehát én már belefáradtam az egészbe, mert egyszerűen nem térült meg a rengeteg viszontagság, amin keresztül mentem.

Jó, mondjuk lett éppen pár nőm, de jelentős részük csúnya volt.

És egy ideje SEMMILYEN nőm nincs, nem tudok senkihez sem szólni, nincs hova menjek szexért kuncsorogni.

És sajnos dugni meg muszáj.

Tudjátok van ez a hepp, hogy oda kell menni 100 nőhöz, és mondani nekik, hogy te dugni szeretnél velük és jujdejó lesz, mert majd lesz aki igent mond :D

Na ez csak a jóképű fiuk kis szórakozása, ugyanis nekem GARANTÁLT, hogy nem fog senki igent mondani, de még csak a lehetőségeket sem fogja nyitva hagyni, hanem majd kapom a balhét csak.

2015. márc. 30. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Te tudod. Én is vézna vagyok, ezért nem is járok sehova, mert tuti, hogy valami alfa macsó belémkötne. Nőzni meg semmi esélyem.
2015. márc. 30. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
hát attól, hogy valaki izomagy, még nem biztos, hogy macsó, lehet csak amolyan lassúbéla.
2015. márc. 30. 21:12
 3/5 To7ka ***** válasza:
Bajod? Olvass pl a nemi betegségekről, vagy gondold el zavar-e, hogy egy teljesen ismeretlen könnyűvérű nőt viszel fel a lakásodra, ahol aztán épp bármikor a kezébe maradhat valami, és az életben nem találod meg újra. Ha nincs jobb dolgod jó szórakozást:)
2015. márc. 30. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Balhéba simán keveredhetsz máshol is, de egyébként nem igazán. Ja, és felejtsd el ezt a hozzáállást, hogy csúnya vagy és senkinek nem kellesz, mert ez kiül a kisugárzásodra is, és cseppet sem vonzó. :)
2015. ápr. 1. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod milyen pszhiopatát viszel haza, plusz ha nem vigyázol valóban bármit elkaphatsz. Amúgy a "dugni szeretnék" duma szerintem nem túl nyerő... Előbb legalább egy üdítőre/piára hívd meg, vagy kérdezz valamit, aztán "udvarolgass"
2015. ápr. 1. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!