Lehet abból valami bajom, hogy kimegyek az éjszakába itt Pesten aztán megpróbálok felszedni egy nőt, aki hazajön velem?
Attól félek, hogy majd nekem állnak hapsik keménykedni.
ugyanis és alacsony vagyok, vézna, nem jóképű.
Elég sokat jártam csajozni már az éjszakába, smároltam sok nővel, de dugni úgy igazán senki sem akart.
Pedig látom, hogy a jóképű fiuknak mennyire könnyen adják magukat.
Tehát én már belefáradtam az egészbe, mert egyszerűen nem térült meg a rengeteg viszontagság, amin keresztül mentem.
Jó, mondjuk lett éppen pár nőm, de jelentős részük csúnya volt.
És egy ideje SEMMILYEN nőm nincs, nem tudok senkihez sem szólni, nincs hova menjek szexért kuncsorogni.
És sajnos dugni meg muszáj.
Tudjátok van ez a hepp, hogy oda kell menni 100 nőhöz, és mondani nekik, hogy te dugni szeretnél velük és jujdejó lesz, mert majd lesz aki igent mond :D
Na ez csak a jóképű fiuk kis szórakozása, ugyanis nekem GARANTÁLT, hogy nem fog senki igent mondani, de még csak a lehetőségeket sem fogja nyitva hagyni, hanem majd kapom a balhét csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!