Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 13 évesen 17 éves csajom van?
Figyelt kérdés
Hat a baratnom 17 es nem tudom , tudjatok azert ciki vagy nem is tudom2015. dec. 13. 22:16
1/19 anonim válasza:
Elég nagy korkülönbség, még ha fordított helyzet lenne, akkor megérteném de szeritnem ez nem a legjobb18/L
2/19 anonim válasza:
Neked nem hiszem hogy ciki, neki annál inkább. Nem vagytok ugyanazon a szinten szerintem. Bocsi:(
3/19 anonim válasza:
Ja ez a csajodnak lehet csak ciki
, te meg villoghatsz a haverjaid előtt
4/19 A kérdező kommentje:
Első: Szerintem mondjuk az megnagyobb baj ha 17 eves srac 13 eves lannyal jar
2015. dec. 13. 22:27
5/19 anonim válasza:
Az se normális, de elfogadhatóbb..
6/19 Zedricht válasza:
Nemhiszem, hogy az megnagyobb baj..
Erdekes velem nem akart osszejonni egy lany pedig csak 1 ev volt koztunk.
Gratulalok. Vagy nem is tudom..
8/19 anonim válasza:
Légy rá büszke! Valamit nagyon tudsz, ha ez összejött.
9/19 opened paradise válasza:
Én sokkal jobban támogatom az ilyenek,mint a fordítottját.
Ne görcsölj,örülj neki! :D
10/19 anonim válasza:
Nekem nem baj :D Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!