Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ezt meg tudná magyarázni? (18/f)
Középsuliba járok és van egy lány, akin nem tudok eligazodni. Mindjárt az elején szögezzük le, hogy nekem kifejezetten tetszik ez a lány.
Idén megismertük egymást, beszélgettünk valamennyit, kedves volt, rengeteget mosolygott. Ezután egy jó ideig semmi se történt, majd ráírtam és beszélgettünk egy keveset. Ha találkoztunk legtöbbször a köszönés mellé odatett egy mosolyt is. Ez lehet, hogy sok embernek semmit sem jelent, de nekem az nem szokványos, ahogy összenézünk és elmosolyogja magát (persze én is).. Gondoltam, hogy teszek egy kis lépést és ráírok. Nem írt vissza. Szerintem semmi rosszat nem írtam, de a lényeg, hogy elutasított. Ezután nem is köszönt egy ideig, de én csak köszöngettem neki és most meg megint jön azzal a mosolygós nézéssel viszonzásul. Engem ezzel annyira meg tud fogni, de egyben össze is zavar. Nem vagyok egy nagy Casanova, de szerintem azt bárki megállapítja, ha valaki másképp néz rá, mint a többi ember. Vagy csak én szeretném így látni?
Ti mit gondoltok? Bármilyen tanácsot, véleményt, személyes tapasztalatot szívesen fogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!