Szeretnék fotózni, először hobbi szinten, később talán már komolyabban is, de sajnos még nagyon sok hiányosságok van! Valaki el tudná nekem magyarázni érthetően?
Pl.:Mi az a gyújtótávolság,a mélységélesség?
Sok olyan blogot olvastam ahol,a fotózásról írtak,de egyszerűen nem értem,túl komplikáltnak tűnik,de nem akarom feladni.Igazából azt kérném,hogy valaki ha tudná magyarázza el nekem az egészet.Vagy ha nem is az egészet,akkor egy kis részét,mert az is nagyon sok segítég lenne!! Köszönöm!
ne blogokat olvass, hanem először a fényképezőgéped kézikönyvét, mert abban nem csak az alapfogalmakat írják le, hanem azt is, hogy a saját gépeddel mit hogyan tudsz elérni belőlük.
aztán keress a fotózás alapjairól szóló szakkönyveket. karácsonyra meg kérj egy fotótanfolyamot egy olyan fotósuliba, ahol elmagyarázzák neked az összefüggéseket, megmutatják a lehetőségeket és ami a legfontosabb, hogy azonnali visszajelzéseket kapsz róla, hogy mit csinálsz jól, mit rosszul és mit hogyan kéne máshogyan. sok mindent meg lehet tanulni könyvekből magányosan, de ha nincs, aki a hibáidat kijavítsa, akkor sokkal könnyebb a rossz dolgokat maradandóan begyakorolni is.
Ez lett volna a következő kérdésem,hogy szerintetek milyen típusú vagy márkájú gépet kérjek karácsonyra? :)
Valami kezdő kéne, ami alap vagy nem is tudom,hogy ez hogy van.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!