Szeretnék fotózni, először hobbi szinten, később talán már komolyabban is, de sajnos még nagyon sok hiányosságok van! Valaki el tudná nekem magyarázni érthetően?
Pl.:Mi az a gyújtótávolság,a mélységélesség?
Sok olyan blogot olvastam ahol,a fotózásról írtak,de egyszerűen nem értem,túl komplikáltnak tűnik,de nem akarom feladni.Igazából azt kérném,hogy valaki ha tudná magyarázza el nekem az egészet.Vagy ha nem is az egészet,akkor egy kis részét,mert az is nagyon sok segítég lenne!! Köszönöm!
Függ attól, hogy akitől várod az "ajándékot" :D az mennyit szán rá! Remek használtakat lehet kapni 30e-50e Ft-ért, vagy újakat kb 100.000 Ft-tól, ha komolyan érdekel a fotózás akkor ajánlom neked, hogy csak DSLR-ben gondolkodj! Lehetőleg a két nagy márka a Canon és a Nikon gépei közül válassz!
Visszatérve a könyvekre: Scott Kelby Digitális fotós könyvei remek olvasmányok (laikusoknak is ajánlom).
Én már jó néhány éve fotózgatok, persze csak amatőr szinten,de ha kérdésed van írj nyugodtan vagy itt vagy privátban szívesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!