Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mitől jó egy fényképezőgép?!...

Mitől jó egy fényképezőgép?! Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretek fényképezni, és most úgy döntöttem meglepem magam egy fényképezővel karira.. hogyan kéne választanom?! nem vagyok profi fotós és nem is szeretnék kifejezetten az lenni, inkább csak hobbi szinten gondolkodom rajta.. olvasgattam neten, de így kezdőként teljesen kínai minden. :D Milyen tulajdonságok a fontosak?! Amit szívesen fényképezgetnék, az tájkép,állat,növény esetleg bulikon partyfotók készítése is érdekelne, olyan 50-60ezres árban. valami tanács? :))

2015. nov. 3. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:

ha neked teljesen kínai minden, akkor szerintem fényképezőgép helyett inkább egy a fotózás alapjairól szóló könyvvel lepd meg magad, hogy megismerd azokat a szempontokat, amik alapján ki tudod választani, hogy milyen gépet is vegyél.

azon a szinten, ahol most állsz, bármelyik gépet megveheted, amit a péztárcád elbír, mindegyiket egyformán jónak fogod találni egy darabig, aztán mikor már megismerted azt a gépet és elkezded tudni, hogy miben volna inkább másra szükséged, akkor le fogod cserélni. ha előtte beletanulsz a fotózásba, megtudod, hogy mi micsoda, akkor ez egy kicsit később fog majd eljönni.

2015. nov. 4. 05:35
 2/4 anonim ***** válasza:
mármint ha előbb megismered, hogy működik a fotózás és csak utána kezdesz gépet keresni, akkor később jön el, hogy az első géped le kell majd cserélned.
2015. nov. 4. 05:37
 3/4 anonim ***** válasza:
egyébként miért nem fotózol a mobiloddal? mitől nem elég jó a mobilod? csak mert egyrészt egy csomóan készítenek nagyon komoly és jó minőségű képeket is mobillal, másrészt meg az már egy elég jó támpont lehet, hogyha meg tudod nevezni, hogy miben akarsz a mobilodnál jobb képességű fényképezőgépet...
2015. nov. 4. 05:38
 4/4 A kérdező kommentje:

egyrészt, telefonok között is van olyan amiért érdemes kiadni 50-60 ezreket, és van amiért nem, mert pl. nem tud annyi mindent. Telefonokat (fogjuk rá h) ismerem, a fényképezőgépeket nem, és mint mondtam teljesen csak unaloműzésnek, hobbinak kellene, nem beletanulni szeretnék a szakmába. Ebből kifolyólag a számomra tök kínai tulajdonságokat nem megérteni akarom, hanem csak tudni h mire érdemes kiadni ennyi pénzt.

Másrészt. a telefonom, telefonálásra van,max játékra,szóval nem a kamera volt a megvásárlásánál a fő szempont. így az nem tud olyan minőségben fényképet készíteni mint amilyenben én szeretnék.

De természetesen köszönöm szépen a hozzászólásod, és a segítőszándékod.

2015. nov. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!