Mitől jó egy fényképezőgép?! Mit ajánlanátok?
ha neked teljesen kínai minden, akkor szerintem fényképezőgép helyett inkább egy a fotózás alapjairól szóló könyvvel lepd meg magad, hogy megismerd azokat a szempontokat, amik alapján ki tudod választani, hogy milyen gépet is vegyél.
azon a szinten, ahol most állsz, bármelyik gépet megveheted, amit a péztárcád elbír, mindegyiket egyformán jónak fogod találni egy darabig, aztán mikor már megismerted azt a gépet és elkezded tudni, hogy miben volna inkább másra szükséged, akkor le fogod cserélni. ha előtte beletanulsz a fotózásba, megtudod, hogy mi micsoda, akkor ez egy kicsit később fog majd eljönni.
egyrészt, telefonok között is van olyan amiért érdemes kiadni 50-60 ezreket, és van amiért nem, mert pl. nem tud annyi mindent. Telefonokat (fogjuk rá h) ismerem, a fényképezőgépeket nem, és mint mondtam teljesen csak unaloműzésnek, hobbinak kellene, nem beletanulni szeretnék a szakmába. Ebből kifolyólag a számomra tök kínai tulajdonságokat nem megérteni akarom, hanem csak tudni h mire érdemes kiadni ennyi pénzt.
Másrészt. a telefonom, telefonálásra van,max játékra,szóval nem a kamera volt a megvásárlásánál a fő szempont. így az nem tud olyan minőségben fényképet készíteni mint amilyenben én szeretnék.
De természetesen köszönöm szépen a hozzászólásod, és a segítőszándékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!