Milyen fényképezőt találok 50-60ezer forintig ami ilyen? (többi lent)
Minek neked olyasmi, aminek a fölötte levő kis izébe látod a képet? Mert olyan van a szomszédnak is?
Azt sem tudod, mi az. Ha egy csöppet is érdekelne a fotózás, akkor már utánaolvastál volna, tudnád, mit keresel, tudnád, miért pont azt.
Az a nagy büdös helyzet, hogy hiába veszel olyan gépet, aminek a fölötte levő kis izébe látod a képét, mert ha nem értesz hozzá - márpedig egyértelmű, hogy nem értesz hozzá - akkor nem fogsz tudni használható képeket készíteni vele.
Egyébként az olyasmi gép mint pl a Nikon D3300 nem fogegy év alatt annyit veszíteni az árából. Legfeljebb használtan kapsz olyasmit annyiért.
Nagyon egyszerű erre a kérdésre válaszolni. Pillanatnyilag nincs az elvárásaidnak megfelelő gép 50-60 ezerért, és újonnan jövő nyáron sem lesz.
Használtan már kapsz ennyiért öregebb DSLR-t.
50-60 ezerért van "jó megapixeles, zoomos gép", de az közel sem olyan jó mint a Nikon D3300.
DSLR kamerára gondolsz. Az izé alatt pedig a tükörreflexes gépre utalsz.
Én egy Nikon D3100-ast használok. Bejön. Vannak magasabb kategóriái is, mint pl a Nikon D3200-as. Én Nikon hívő vagyok. Nagyon megbízható. Olcsón lehet hozzá különböző optikákat venni pl a Sigmatól, Tomrontól stb.
Kedves előző, a Kérdezőnek nincs fogalma még az objektívről sem, hiszen azt hiszi, hogy "zoomos" minden gép alapból, pedig nagyot koppan ha tükröset vesz mert az pláne nem jön ki 50-60ezerből, még csak a fele sem, ha obit akar venni. Kittel meg ugye nem zoom.
Javaslom, hogy ezt a kérdést egy műszaki cikkes boltban tegye fel, ott sokféle gép van, ott ajánlanak majd, meg is lehet fogni, hogy melyik a jobb, érzésre, aztn lehet tanulni fotózgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!