Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szerelmi bánattal" mit tudok kezdeni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akiért odáig voltam, elég gyakran beszéltünk is, jól ki is jöttünk. Néha adott olyan jeleket, mintha ő i viszonozná az érzéseimet, de amikor színt vallottam neki, aki kedvesen elutasított. Nekem ettől össze kellett volna omlanom, de furcsa mód jobb kedvem lett. Beszéltünk még utána a lánnyal és nem volt rossz, valamiért már egyből nem úgy gondoltam rá. Most kis idő múlva elkezdtem rosszul érezni magam és gondolom emiatt van, de inkább azért, mert ez volt mostanában a "célom" és mintha elvesztettem volna a célom, nem tudom mit csináljak. Tudtok tippeket adni ez ellen? Lehet tényleg a visszautasítás miatt van ez csak nem dolgozom fel? Segítsetek légyszíves, mert nagyon rossz.2015. dec. 9. 20:39
1/3 anonim válasza:
Én is nemrég éltem átt ezt egy dolog segített a Pálinka más nem a viccet félre téve vond el a figyelmedet róla valami sporttal
2/3 anonim válasza:
Egyél csokit ;))
Ha a szerelmi bánatban szenvedő lányok csokit esznek szerintem simán bevállhat a fiúknál is. :)
3/3 anonim válasza:
hallgass síros zenéket, nézz szomorú filmeket: a lényeg hogy ne tartsd magadba/eltitkolva az érzéseidet. Add ki, aztán próbálj eljárni otthonról: Legyél barátokkal sok időt, bulizz, próbálj ne egyedül lenni, ha kell beszéld ki magadból a fájdalmat.Eközben írhatsz az érzéseidről verset,vagy dalt, akár egy kisebb üzenetett.Ha nem is mész el otthonról mindig: kezdj el valami új hobbit;fess, vagy sportolj, fuss...stb. Hidd el az idő begyógyítja a sebeket.Erős legyél:)Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!