Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy egy betegség hosszan tartása összefügg a szerelmi bánattal?
Minden fizikai betegségnek lelki oka van??
Ezt azért túlzás kijelenteni.
Vágod én is beteg vagyok, 37,4 hőemelkedés, de ma dogát írtunk volna szal nem is olyan rossz.
Egyébként jah, ha lelkileg bajod van akkor a tested sem működik 100%-osan. Én is állandóan beteg vagyok...
Tévedsz, kicsit sem vagyok tudatlan a témában.
De amit kijelentesz túlzás.
Nincs minden fizikai betegségnek lelki oka ezt butaság kijelenteni.
Fáj a lábad már lelki októl van?
Ha szúr a szíved a mellkasod görcsöl a hasad, nehezen kapsz levegőt, az lehet lelki ok, de akkor is el kell menni orvoshoz! Nem szabad egyből ráfogni.
vagy később kapsz egy gyomorvérzést nagyon fáj, ráfogod h annak is lelki oka van? Aztán ha belehal jajj tévedtem??
Nem szabad kijelenteni semmit . Ha fájdalma van az illetőnek testi egészségügyi fájdalom, akkor először mindenképpen el kell menni az orvoshoz.
Normális ember 1x mindenképpen elmegy, okoskám.
Nagyon rátapintottál a lényegre! Saját példám: ha összezörrenünk a párommal, az minimum 1 napos térdfájást eredményez. Lehet, hogy hülyén hangzik, de ez van.
Eppúgy lehet lelki oka pl. a náthának, láznak, hányásnak, hasfájásnak, köhögésnek is egyaránt! Mindennek megvan a maga jelentése. :)
Hát pedig tévedsz!!
Tudod tél van... influenza járvány, stb.
De fogd már rá, hogy lelki oka van.
Mint a pszichológusok...
Na huzzál már pics@ba! Engem te ne oltogass!
Te sem vagy egy értelmes ezek szerint.
Nagyon okosnak gondolod magad.
De engem te ne oktass ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!