Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti hogyan birkóztok meg a szerelmi bánattal?
Ilyesmilyen helyzetekre gondolok:
1 Kikosaraz a csaj, akinek régóta udvarolsz (feltehetőleg barátizóna).
2 Összevesztek és úgy néz ki szakítani fogtok.
3 Nem sikerül sose semmi, mindenki másnak igen, csak titeket kerül a szerencse.
4 Valamilyen okból nem találkozhattok, vagy messze vagytok egymástól.
5 Irígység, féltékenység, rivális esetén.
1. Lesz@rom
2. Lesz@rom
3. Lesz@rom
4. Lesz@rom
5. Lesz@rom
idő..idő..idő..
sok..sok..sok..idő.
Igazából erre nincs gyógyír, valahogy túl kell esni rajta.
Vagy barátok (nem csak netes barátok hanem "igaziak" is) akikkel múlatod az időt..
És egy olyan közeli barát-barátnő beszerzése, akinek el tudod mondani őszintén a gondjaidat.
Aztán meg kell egy lány, aki mindezt majd feledteti veled :)
Csak sajnos az az "idő" ilyenkor nehezen múlik..
3. De már leszarom, akkor sem taglózott le, vannak rosszabb dolgok is az életben, és el tudom magam foglalni ezzel-azzal.
Nem is voltam beleesve már vagy 8 éve senkibe hála a magasságosnak, és ez remélem így is marad még egy jódarabig! :)
Nálam a 3. pont van sajnos.Hogyan birkózom meg vele?Sehogy.
Már beleuntam az egészbe,és inkább mással foglalkozom.Nálam konkrétan a tanulás a megoldás,bár nehezebb így sokkal odakoncentrálni rá,néha küzdök is vele,de több időt fordítok is rá.Tehát nagyjából kiegyenlítődik a dolog így,ha elkezdek ilyeneken gondolkozni,akkor a tanulásba "menekülök" és azt csinálom inkább.Meg a hobbimmal foglalkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!