Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan birkóztok meg azzal, ha összetörik a szíveteket?
régen "falat emeltem" utána sokáig magam köré, de így nagyon nehéz volt bárkit is találni. most nincs fal, könnyebben megbízom emberekben és randizok, flörtölök, de újra és újra csalódok. ti ilyenkor hogy álltok hozzá a későbbiekhez?
én kielemzem az összes randit, minden mondatot amit kimondtam, minden részletét a kinézetemnek hogy biztos az volt a baj, és arra jutok hogy mindent meg kellene változtatni. ha megváltoztatom a hozzáállásom egy részét, következőnél meg abban találok kivetni valót.
mit tegyek?
hallgasd meg ezt
Csak úgy jövök össze valakivel, hogy előtte rendesen megismertem milyen ember is, kell ehhez pár hónap.
21/N
Ha valaki összetöri a szíved, akkor te törd el az orrát.
A következő majd kétszer is meggondolja, hogy szórakozik-e veled.
Tisztelet. Ennyi az egész.
énis elemezgettem. csak rosszabb lett, arra jutottam hogy bennem lehet valami borzalmas hiba csak nem tudok rájönni mi... na ennél még jobb lett volna az is ha elemzés nélkül bőgök naphosszat.
most már nem randizok, élből elutasítok minden lehetőséget. de! elkezdtem sportolni, amivel kitartást, türelmet tanulok, meg persze elviselni a fizikai fájdalmat, mindennapos izomlázat. és mivel a mozgásra koncentrálok, így nem állandóan a lelki nyomorommal törődök. már 2 pasin lendültem így túl, azóta ez a biztos módszerem.
mondjuk érdekes, mióta nem akarok senkit, hemzsegnek a jelentkezők ... és nem, úgy sem lehet mindig megismerni valakit hogy hónapokig ismerkedsz. sajnos. én akkor estem a legnagyobbat pofára :/
Jó, persze az a rész csak vicc volt.
Viszont a tisztelet része az nem, szerintem tényleg kölcsönös tiszteletre és őszinteségre alapozva rendesen működnek a kapcsolatok. Persze ahhoz meg az kellene, hogy megismerd őket és tudd róla, hogy!
Én voltam az orrbetörős :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!