Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez romantikus lenne? 13/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tozser Alex kérdése:

Ez romantikus lenne? 13/F

Figyelt kérdés
Volt egy baratnom tavaly, vagyis inkabb sokaig kavartam vele, esmeg mostis szeretem, elegge eljatszottam a bizalmamat, azthiszi gyava vagyok, mert sosem mertem vele beszelni.Majdnem osszejott egy fiuval es ma rlkezdtem vele beszelgetni fbn es igy irta "Az a fiu legalabb bemerte elottem vallani khhmmm"..Meg erzem hogy van eselyem nehezen, meg szeretem, o emgem nem, de ha kicsit osszekapnam magam visszatudnam hoditani..Osszeszedem a batorsagom es:Leszolitanam a neven, felrehivnam, es emlekszel h aztirrad hogy az a fiu odamert menni?es leterdelnek elotte, szerelmet vallanek, majd fellanek es, csak ennyit akartak, max meg par szot mondanek neki es elsetalnek..Romantikus lenne?Tetszene neki?Ha jol sikerulne akkor visszahivna es megolelne..Osszekell szednem a batorsagom.Szerintetek ez jo otlet?Tudom 13/F de egy gyerek is lehet szerelmes..
2015. dec. 5. 23:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt lehet csak kifogásnak mondja, mert könnyebb ezt mondani
2015. dec. 6. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem így mennek a dolgok... Ha tetszel neki, akk nem akad fent az ilyesmin. Ha nem tetszel neki akkor meg leszarja azt, hogy te szerelmet vallasz neki.
2015. dec. 6. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se térdelj le. Egyszerűbb, ha odamész hozzá, megfogod a kezét és elmondod hogy érzel. Sok sikert! :)
2015. dec. 6. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!