Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tozser Alex kérdése:
Ez romantikus lenne? 13/F
Figyelt kérdés
Volt egy baratnom tavaly, vagyis inkabb sokaig kavartam vele, esmeg mostis szeretem, elegge eljatszottam a bizalmamat, azthiszi gyava vagyok, mert sosem mertem vele beszelni.Majdnem osszejott egy fiuval es ma rlkezdtem vele beszelgetni fbn es igy irta "Az a fiu legalabb bemerte elottem vallani khhmmm"..Meg erzem hogy van eselyem nehezen, meg szeretem, o emgem nem, de ha kicsit osszekapnam magam visszatudnam hoditani..Osszeszedem a batorsagom es:Leszolitanam a neven, felrehivnam, es emlekszel h aztirrad hogy az a fiu odamert menni?es leterdelnek elotte, szerelmet vallanek, majd fellanek es, csak ennyit akartak, max meg par szot mondanek neki es elsetalnek..Romantikus lenne?Tetszene neki?Ha jol sikerulne akkor visszahivna es megolelne..Osszekell szednem a batorsagom.Szerintetek ez jo otlet?Tudom 13/F de egy gyerek is lehet szerelmes..2015. dec. 5. 23:36
1/13 anonim válasza:
Legalább ráfoghatod, hogy a szerelem miatt nem tudsz összerakni egy értelmes mondatot.
2/13 anonim válasza:
Ne térdelj le. Nem a kezét akarod megkérni.
3/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem ez inkább visszakönyörgésnek tűnik..
4/13 A kérdező kommentje:
Jaah oks
2015. dec. 5. 23:44
5/13 A kérdező kommentje:
Nem visszakonyorgesnek akarom..Szerelmet vallani igazabol, ami megcsak fbn tortent meg es ugy nem az igazi..
"Szeretlek es nemcsak mondom, tudom hogy szeretlek a resszemme valtal, elcsabitott fenye csillogo szemednek.. valamibilyesmit akarnak, aztan: gondoltam rlmondom h igazabol mitereztem irantad, meg most is, es elsetalnek vagy valami
2015. dec. 5. 23:47
7/13 anonim válasza:
Halljatok majdnem aztolvastam hogy szeretlek macskam. Ez mar izgibb nem? Amugy meg nyugodtan terdelj le. Ha o is ilyen hulye mint te akkor értékelni fogja.
9/13 anonim válasza:
Azt azért át kéne gondolni, hogy jó hosszan, kicsit nyálasan szerelmetvallasz aztán elsétálsz:D A letérdelés meg nem csak neked, hanem még neki is lehet ciki.
Meg azért nem kell ekkora hangulatváltozásokra gondolni, nem valószínű, hogy azért nem tetszel neki, mert nem vallod be az ézéseid.
10/13 A kérdező kommentje:
De valoszinu..Tavaly ha bevallom, es odamerek menni hozza, nemcsak fbn irni akkor konnyu dolgom lett volna
2015. dec. 6. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!