Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van romantikus történetetek, ami veletek történt?
Figyelt kérdés
Meséljetek valamit, mert van egy fiú, aki nagyon tetszik és talán mosolygott is rám. És hiányzik. Ilyen olvasgatós kedvemben vagyok :)2015. okt. 3. 16:36
1/1 anonim válasza:
Nekem talán volt egy. Mikor elhívtam egy fiút a szülinapi bulimba. Azt a fiút aki tetszett nekem és tudom hogy én is neki. Na szóval odaadta az ajándékot, és ilyenkor szokás megpuszilni az illetőt az arcán,és mind a ketten olyan zavarban voltunk hogy majdnem egymás szájára adtunk puszit. De még időben észbekaptunk. Bár ez lehet hogy inkább ciki mint sem romantikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!