Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Van egy srác,aki idősebb nálam és már elég rég óta tetszik nekem.
A kérdés az,hogy hogyan mondjam el neki,hogy ne vegye letámadásnak?
2015. dec. 5. 21:07
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak eltántorítani a tervedtől, mert én is szerettem mindig magam cselekedni és nem várni a fiúra, DE hidd el nekem: Rengeteg kellemetlen, kínos, több hét/hónap múlva is fájdalmas emlékkel eltöltő szitutól kímélheted meg magad, ha vársz. Ha te is bejössz a fiúnak, akkor azt látni fogod, és lassan egymásra hangolódva majd egyszer megmondod neki, hogy szerelmes vagy belé vagy ha nem tetszesz neki, akkor inkább nem akarod hallani sem a visszautasítását, sem a magyarázkodását.
Szóval szépen, lassan. Nem javaslom a komoly és konkrét vallomásokat, nekem mindig csak bajom volt belőle.
2/5 anonim válasza:
"Szia! Már egy ideje csak te jársz a fejemben, úgy tűnik beléd szerettem."
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy a fiú milyen. Csendes, visszahúzódóbb vagy nyitottabb?
4/5 A kérdező kommentje:
Elég sokat beszélgetünk személyesen is, és mindig rámmosolyog amikor összepillantunk. Nem mondanám visszahúzódónak de nem is az a fajta aki mindig a középpontban akar lenni.
2015. dec. 6. 19:15
5/5 anonim válasza:
Szerintem továbbra is beszélgess vele mindenféléröl. Minél később juttok el a szerelmi vallomásokig, annál jobb. Előszőr ne is azt mondd neki, hogy szerelmes vagy bele, hamemdicsérd meg valamilyen tulajdonságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!