Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy srác, és eléggé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, és eléggé szégyenlem ki az, szinte biztosra tudom hogy én nem tetszem neki. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Eléggé nagyon rossz hogy tudom Ő nem szeret engem, elmondjam neki? Hogyan? Vagy inkább ne? de akkor hogy felejtsem el?
2015. dec. 3. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy nem tetszel neki?
2015. dec. 3. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
hát, tulajdonképpen teljesen biztosra nem tudom, de elég valószínű. Levegőnek néz, van amikor nem is köszön, és tudom hogy erre azt is lehetne mondani hogy "akkor biztos tetszel neki!" , de ez csak az egyik lehetőség. A másik hogy csak úgy kezel mint bárki mást.
2015. dec. 3. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor próbálj meg közeledni hozzá egy kicsit, hátha ér valamit. Felejtéshez azt tudom javasolni hogy keress mást
2015. dec. 3. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak gondold végig. Ha elmondod neki, és kikosaraz, akkor könnyebb lesz túllépni rajta.

Ha hagyod magad reménykedni, ahelyett, hogy odaállnál elé és elmondanád neki, ki tudja meddig leszel így összezavarodva, és felesleges szenvedéseknek teszed ki magad.

Ha nem mondod most el neki, és évekkel később visszagondolsz, lehet bánni fogod, hogy akkor és ott nem álltál elé. Én is voltam már ilyen helyzetben, egy évig kételyek között voltam, de nem mondtam a tagnak semmit.

Ha összejön, akkor pedig semmit nem vesztettél értelemszerűen, és boldog is leszel. Megéri kockáztatni, nem? :)Bátorság!

2015. dec. 3. 16:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazad van. csak hogyan? úgy értem, ha felsülök akkor megpróbáljam elviccelni? vagy legyek komoly? még nem csináltam ilyet, nem voltam szerelmes. nem igazán tudom hogy kéne ennek alakulni
2015. dec. 3. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges elviccelni, hisz ez rosszul is eshet neki, továbbá az esetek 95%-ában nyilvánvaló, hogy nem vicc volt, csak próbálja annak feltűntetni az illető.

Ha tegyük fel azért utasít vissza, mert mondjuk nem lenne rád ideje, vagy lelki, családi, bármilyen gondjai vannak és nem akarna belerángatni, ártani neked, te pedig ezután közlöd vele, hogy ja, amúgy csak vicc volt, nem esne jól neki. Nagyon nem.

Szóval nem kell itt elviccelni semmit, legyél komoly, ha pedig elutasít, az nem azt jelenti, hogy lenne veled bármi baj. Sok sikert! :)

2015. dec. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!