Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 19 eves srac lehet szerelmes egy 15 eves kislanyba, vagy mindenkepp csak megfektetni akarja?
Kislány.....mar nem annyira kislány
Nem attól kislány valaki, mert meg szűz, legalábbis szerintem..
Es minimális esélye lehet, hogy tevyleg szereti es képes lenne várni
Ez nem korfüggő, lehetne 15 a srác is, a célja lehet ugyanaz. Vannak erre utaló jelek?
Erre a választ csakis a srác fogja tudni.
De ha rendesen megnevelted a lányod, akkor úgysem fog olyat tenni, amit nem kellene...
Van olyan 16 éves is aki csak erre megy..
De, ha a lányod szereti azt a srácot akkor hagyd...
Szeretheti, persze. Egyébként mint előttem írták, ha egy 15-16 évessel lenne, ugyanakkora esély lenne rá, hogy csak le akarja fektetni. A kor csak egy szám, a megélt dolgok számítanak. Lehet általánosítani, a legtöbb esetre érvényesek is, de sokkal inkább az adott helyzeten és egyéneken múlik. Nem volt még róla szó, hogy a lányod bemutatná a barátját, avagy már megtörtént? :) Lehet beszélned kéne a sráccal, abból sok minden kiderülhetne. Ha megijed, akkor már rég rossz...
Persze ez csak a véleményem, véletlen sem akarlak kioktatni. :) Csak 17 éves vagyok, és egyelőre szerencsére gyerekem sincs, még ráérek vele... :D
17/L
#9: Sajnálom, ez tényleg szörnyű lehet, főleg szülői szemmel :/
Miért tartod pszichopatának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!