Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy fiú válaszára van most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú válaszára van most szükségem! De aki tud válaszoljon kérlek?!

Figyelt kérdés

egy fiú reakciójára van most szükségem hogy mit gondolsz!

Tehát ma kezdtem el járni egy fiuval És egyszerűen nincs semmi közös témánk. Nem akarok ilyen átlagos/sablonos beszélgetést mint pl. hobbi meg ilyenek. Mert tudod az a srác ugymondva a menők közé tartozik (:D) És nehéz egy ilyen sráccal beszélgetni..

Tehát a fiúk miről akarnak beszélgetni meg mi unalmas ?? Köszönöm előre a választ :)

2015. dec. 2. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jól mondja a 10-es.Ma már ez számít menőnek sajnos..
2015. dec. 2. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
hát ilyen esetben legelőször is a srácnak kell lépnie.. Ez egyáltalán nem a te felelősséged, neki kéne eleinte kezdeményeznie, mikor meg már benne vagytok és felszabadultan tudtok beszélgetni, akkor onnantól téged nem segíteni kell elindulni, hanem segíteni leállni..:D
2015. dec. 2. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
ha nem tud a srác kezdeményezni, akkor már a "menő" jelzőt le is lehet szedni róla nyugodtan..:)
2015. dec. 2. 18:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen ez engem is zavar hogy még semmit nem lépett hogy elörébb jussunk. Szinte mindent én csinálok.
2015. dec. 2. 19:11
 15/15 anonim válasza:

Elég nyögvenyelős "kapcsolatnak" tűnik...

Ha ennyire nem tudtok beszélgetni, hogy már ezt is a gyakorikérdéseken kell megkérdezni, akkor szerintem felejtős az egész....

"Gratulálok" a "menő pasidhoz".... Ez is megvolt, kipipálhatod, és lépj tovább ha ekkora nehézséget jelent a vele való beszélgetés. (ami /szerintem/ egy kapcsolat alapja /illetve alapjának kéne lennie/)

2015. dec. 2. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!