Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy fiú válaszára van most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú válaszára van most szükségem! De aki tud válaszoljon kérlek?!

Figyelt kérdés

egy fiú reakciójára van most szükségem hogy mit gondolsz!

Tehát ma kezdtem el járni egy fiuval És egyszerűen nincs semmi közös témánk. Nem akarok ilyen átlagos/sablonos beszélgetést mint pl. hobbi meg ilyenek. Mert tudod az a srác ugymondva a menők közé tartozik (:D) És nehéz egy ilyen sráccal beszélgetni..

Tehát a fiúk miről akarnak beszélgetni meg mi unalmas ?? Köszönöm előre a választ :)

2015. dec. 2. 18:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jutottál el vele oda hogy járjatok ha nincs közös témátok??
2015. dec. 2. 18:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Igazából ez ugy volt hogy régota tetszettünk egymásnak és az osztálytársaink hoztak össze minket.. tehát még énse tudom hogy jöttünk össze de lényeg a lényeg hogy összejöttünk.. DE TÉMA NINCS CSAK ÁLLUNK EGYMÁS MELLET ... ÉS EZ NAGYON CIKI FÉLEK RÁM FOG UNNI
2015. dec. 2. 18:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ööö ugye azt tudod hogy először meg kellene ismernetek egymást és utána összejönnötök? A saját barátod előtt nem mersz sablonos beszélgetést kezdeni, mert "ő a menők közé tartozik"? Hát mindjárt lehidalok. Legalább nyugtass meg hogy még általánosba jártok. - egy fiú válasza
2015. dec. 2. 18:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez fogalmazódott meg bennem is hogy hogy de mindegy..

A beszélgetés téma az általában magától jön,nem előre megtervezve,hogy "na most erről fogunk beszélgetni". Ez már eleve rossz

2015. dec. 2. 18:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes kapcsolat lesz ebből, annyit tudok mondani kezdj fel felhozni témákat, vagy esetleg hallgasd másokkal mikröl beszél, mi érdekli és milyen stílusba, persze 2 oldalunak kell lennie, hogy téged is érdekeljen.
2015. dec. 2. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez volt velem is, Vagyis hát volt egy lány és félénk volt én meg elég magabiztos vagyok :D Mind 2 en 14 évesek vagyon, és szerintem jó pasinak számítok. Szóval egy ideig jártunk és utána szakított velem mert nem volt közös téma. Ami igaz is volt szóval ez történt. Nem eset valami jól. :D De mindegy nem rolam van szó. Ha arra kerülne a sor, hogy szakitsatok inkább hozd fel neki a témát, hogy nincs közös téma és hogyprobaljatok ezen javitani :D mellesleg igy nezek ki ugyhogy nem a testemmel volt a baj [link]
2015. dec. 2. 18:14
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok :D

Amugy énis szeretném megismerni jobban a fiút de nemtudom hogy kezdjem

Persze nem akarok forgatókönyvet irni hogy akkor most én erről fogok vele beszélni. meg ilyesmi :D

Csak nemtudom hogy kezdjem :)

Valaki?? Segitség :D

2015. dec. 2. 18:15
 8/15 anonim ***** válasza:
kezdj sablon témákkal, majd ami konkrétan ami őt érdekli, aztán ami téged érdekel, ha nemmegy hagyd a fenébe.
2015. dec. 2. 18:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Igazából ő az első fiúm és nemtudom hogy viselkedjek vele. Volt már ölelés de ezen kivül semmi :/
2015. dec. 2. 18:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mert tudod az a srác ugymondva a menők közé tartozik"

És honnan veszed, hogy a menők közé tartozik? Hogy nem tud miatta a tanár órát tartani? Hogy tönkre teszi mások iskolás éveit?

2015. dec. 2. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!