Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális vagyok, olyanok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok, olyanok válaszára várok akik szintén ebben a csónakban eveznek. Milyen mértékű a ti "ingadozásotok"?

Figyelt kérdés
Csapódom innen oda aztán meg vissza, és így tovább. Szanaszét vagyok, egyszer ez kell jobban, máskor meg az. Néha izgalmasnak élem meg, de sokszor zavar a kuszaság hogy nem igazodok ki magamon. Ez fog változni? Veletek is így van? Ha valakibe úgy igazán szerelmes leszek akkor lenyugszom majd ugye? Az fura ha nem tudom eldönteni voltam e már szerelmes?

2015. nov. 30. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem voltál még. :D
2015. nov. 30. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismeros en tudok ebben segiteni !
2015. nov. 30. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hasonlón érzek mint te. Nem tudom voltam-e már szerelmes, pedig barátom volt már. Nehezen igazodok ki magamon. Elég sűrűek az ingadozások nálam is, van hogy nagyon durván.

Talán lenyugszol ha lesz egy fix kapcsolatod, ahol a partnered tényleg szereted. Sok sikert! :)

2015. nov. 30. 16:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Már hittem magamról hogy szerelmes vagyok, aztán jött valami erősebb és rájöttem az nem az volt...Utólag pedig arról sem tudom szerelem volt e.. Illetve azt hiszem az lett volna belőle ha van ideje beteljesülni...Lököttnek érzem magam, köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 30. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így érzek. Még nem voltam szerelmes, de akkor nyilván csak ŐT akarja az ember.
2015. nov. 30. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló!

Viszont nálam csak a szexualitás csapongó, az is csak képzeletben, egy recskával megoldva :). Kizárólag csak nőt tudnék szeretni/szerettem.

2015. dec. 1. 22:48
 7/7 egybaba ***** válasza:
100%
A bisexualitás nem törvénytelen. Ha neked ez jó nem kell aggódnod, és szabadon csinálhatod. A gond szerintem ott kezdődik, hogy nehezen találsz magadhoz illő társat, és ezért inkább csak kellemes együttléteket tudsz kialakítani. Az egymás kölcsönös alkalomszerű, vagy éppen jólesik és csináljuk kényeztetése pedig nem valódi párkapcsolat.
2015. dec. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!