Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelzései vannak annak, hogy valaki biszexuális? (gondolok itt olyasmire, mint a hüvelykujjon való gyűrű stb. )
ránézésre én is csak a gyűrűt tudom.
Az nekem is van, én is hordok :)
Minden más csak a beszélgetések során derül ki.
Ugye, nem mindegy, hogy milyen gyűrű...?
Csak, mert én is hordok a hüvelykujjamon egy gyűrűt, de tudtommal nem vagyok biszex...
Én pl.a bal hüvelykujjamon hordok gyűrűt... másról nem is nagyon tudok.
Szerintem úgy tudhatod meg valakiről ha ő maga elmondja neked, hogy ő tényleg az. Azért mondom így, hogy "tényleg", mert pl. leánykollégiumban ha csak a viselkedést néznénk elég nagy eséllyel a lányok 75%-át biszexnek/leszbikusnak lehetne tekinteni..legalábbis nálunk.
15/L
Végül is lehet ebben valami. Vállig érő, tépett rózsaszín hajam van, művészlélek vagyok, bár nem anime fan, csak egyszerű japán szakos, na meg persze leszbikus.
Hüvelykujj gyűrűt én is hordok. Viszont nálunk kicsit egyszerűbb megállapítani ezt. Persze a nőies lányokról nem tudom, de eddig, akik az iskolában megtetszettek lányok minimum biszexek voltak. :) (és én imádom a rövid hajat) De ki kell emelni, hogy nem minden leszbikus/biszex rövid hajú, ahogy nem minden rövid hajú leszbikus/biszex.
Ezt valahogy eléggé látni lehet. :) Ha valakin minden egyes alkalommal meg akad a szemed, ott már lehet valami. Ugyan ez van másokkal is: Akinek kell, látni fogja rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!