Hogyan jelezzem, hogy leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem vagyok egy polgárpukkasztó típus, nem akarom különösképpen hangoztatni, hogy a lányok is érdekelnek..erről szó sincs. Idén megyek először a Balaton Sondra. Na már most jó ideje boldogtalanul szerelmes vagyok és le akarom végre zárni az életem ezt a szakaszát, ezért is örülök, hogy olyan helyre megyek, ahol lehetőség van új arcokkal találkozni. Nagyon megismernék egy hozzám hasonló beállítottságú lányt ott lent. Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan jelezzem a többi leszbikusnak, hogy érdekelnek a lányok. Fessem ki a körmöm szivárvány színűre? Vegyek fel a hüvelykujjamra gyűrűt? Ti mit tennétek a helyben, hogy odajöjjenek a lányok?:)#ismerkedés #jelzés #leszbikus #gyűrű #jel #Balaton #szivárvány #Balaton Sound #biszexuális #Zamárdi
2013. júl. 1. 18:25
2/28 A kérdező kommentje:
Ja és hozzá teszem, hogy hetero társasággal megyek, akik nem tudják rólam :D Szóval ez a póló sajnos túl egyértelmű. Olyan jelekre gondoltam, amiket többnyire csak leszbikusok vesznek észre.
2013. júl. 1. 18:32
3/28 anonim válasza:
A hüvelykujjra gyűrű elég egyértelmű utalás (az esetek 99%-ában.) Vagyis hát az a legegyértelműbb jelzés, de a társaság nem ismeri ezt a jelzést? Mondjuk heterók annyira talán nem szokták, ha nincs meleg ismerősük.
Aztán hajrá! ;)
4/28 anonim válasza:
6/28 anonim válasza:
5 nem,neki már van gyűrűje :)
De az asszem csak a bal kézre vonatkozik.
7/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ismerik a jelzést, de ha mégis rákérdeznek, akkor azt mondom, hogy nem érdekel, hogy ki hol hordja én így szeretem aztán kész:D
Taco te bolond vagy..:D:D jól megnevetettél
Pogácsás lány?!
2013. júl. 1. 18:45
8/28 anonim válasza:
Akkor mind1:D Volt egy 10 éves lány aki szintén leszbi volt és szerelmi bánatos. Este Kb 3 órakor nekiállt pogácsát sütni:D Amúgy nincs ötletem a kérdésedre, a gyűrű jónak tűnik.
10/28 A kérdező kommentje:
Áhh én nem vagyok ilyen súlyos eset :D:D a szerelmi bánat nem az én terepem..volt elég időm túllépni rajta.
2013. júl. 1. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!