Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen jelzései vannak annak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelzései vannak annak, hogy valaki biszexuális? (gondolok itt olyasmire, mint a hüvelykujjon való gyűrű stb. )

Figyelt kérdés
Esetleg ha van kedvetek leírhatnátok,hogy honnan tudhatom,hogy valaki biszex illetve leszbikus?

2015. nov. 27. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megáll a zebránál és zöldre vált a lámpa, akkor neki nem egy Zöld sétáló emberke jelenik meg,

hanem egy szivárványos emberke ;) :D (ahhh de elegem van már az ilyen kérdésekbôl -_-)

2015. nov. 29. 09:33
 12/15 A kérdező kommentje:

Ajj de elegem van már az ilyen válaszolókból -_- ;)

Nem értem...ha valami ennyire nem tetszik akkor eleve miért mész rá? :"D

2015. nov. 29. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy lányoknál jól ki lehet hangsúlyozni, de egy fiún nem nagyon lehet észrevenni.. Főleg egy olyan világban ahol a heteró divatmajom fiúk retikülre _nagyon_ hasonlító táskával és színes nyakbatekert sállal rohangálnak gyakran. Nekem legalábbis elég konzervatív az öltözködésem és nem is tudnák rajta változtatni nagyon..

A lábamat borotválom, mert néha szoktam a 4 fal között crossdressingelni is, de ez csak nyáron látszik és akkor se valami nagy dolog szerintem.

Egyébként nem vagyok igazából bi, csak az androgün emberek is vonzanak, így talán csak hajlamom van rá.. 21/F

2015. nov. 30. 19:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Az az igazsag,hogy en lany vagyok de nem veszem eszre senkin es ha mas szemszogbol neznem magam akkor nem hiszem h feltunne :D remelem ertheto volt
2015. dec. 1. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van hüvelykujj gyűrűm, de nem hordom, mert attól félek, hogy furcsállnák az emberek :D

[link]

Szerintem egy ilyennek van jelzés értéke, harmincas meleg barátaimon láttam több, sima, széles fém gyűrűt, középső, meg gyűrűsujjon egyszerre hordva.

2015. dec. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!