Igaz az, ha egy pasinak a mutatóujján ezüst gyűrű van, akkor bi vagy meleg?
A népszerűbb tévhit szerint hüvelykujjon hordott gyűrű jelzi. De baromság, nekem is egyetlen gyűrűm van (ajándékba kaptam), és én is hüvelykujjon hordom, és nem vagyok meleg, egyszerűen ott kényelmes. Mi is abban a kultúrkörben élünk, ahol a gyűrűsujj a házasság szimbólumává emelet gyűrű hordására van, azon majd akkor lesz, ha megnősülök.
Amiben már lenne igazság (de ez sem hétköznapi életben, hanem a melegek által frekventáltan látogatott szórakozóhelyes, ismerkedési területeken), az a mellényzsebben hordott kendő, volt egyszer egy film erről, valamelyik Észak-Európai ország volt talán, a passzív/aktív meg komoly/alkalmi kapcsolatot keresők más színű kendőt hajtottak félbe és hordtak ott. De ez is csak egy elkülönült közösségben volt így, nem hiszem, hogy világméretű íratlan szabály vált volna belőle. Még akik több gyűrűt viselnek, azok sem fel,tétlen melegek, lást például az egyre gyarapodó előadó bűvészettel foglalkozókat, vagy pókerjátékosokat, stb. Ugyanígy kevésbé visszafogott művészek, énekesek is hordanak. Személy szerint engem taszítana 4-5 gyűrűt hordani, de ettől még nem fogom lehomározni őket, más stílus, más értékrend, ennyi.
Sokkal biztosabb módszer, ha a gesztusait vagy a tekintetét figyeled, rakás árulkodó jel van. Azok, akik azt mondják, újonnan megismert társaságban úgy kell győzködni a másikat, hogy XY igenis meleg, azok egyszerűen gyatra emberismerővel futottak össze.
Köszönöm a válaszokat!Főleg 5*.
Csak azért a kérdés,mert nekem a mutatóujjamon van,és eddig minden meleg barátomnak volt is.
Innen ismertük fel egymást,így ismerkedtünk meg.
Úgy látom,ez tabu téma,már megint jól belenyúltam :)))
Na nem baj! Mindenkit pozitívan értékeltem,válaszokat továbbra is.....köszönöm.
Meleg vagyok, de erről még én sem hallottam... A barátommal mi egyedül a jegygyűrűnket hordjuk; természetesen a gyűrűs ujjunkon. :)
25F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!