Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tud túl lenni a volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud túl lenni a volt barátján. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy lány akit nem rég ismertem meg, nagyon sokat beszéltünk az utóbbi időkben, suliban is, facen is egész nap beszéltünk. Egyik nap csak annyit mondott nekem, hogy gondolkozik valamin nagyon, de nem árulta el min, egy másik nap olyat kérdezett tőlem, hogy tudom-e, hogy ő mit érez irántam? Azt mondta, hogy nem tudja ő sem, de én hátha tudom, ezért kérdezett.. Kezdett nekem, ez az egész furcsa lenni, majd most kiderült, hogy van egy fiú akit 9 hónapja nem tud elfelejteni és, hogy engem nagyon megkedvelt és majdnem sikerült vele elfelejtetnem és hogy majdnem megváltozott minden, ez mind addig amíg meg nem látta újra, mert nem tudja elfelejteni.

De én közben meg szerelmes lettem belé, folyton csak rágondoltam és már elhittem hogy lesz valami köztünk, aztán egyszer csak ez a sokk ért. Nem tudom, mit tegyek, teljesen magam alatt vagyok most. Én nem akarom itt feladni, de nem tudom mi tévő legyek, mert szeretem.

Elég nyálasan hangzik ez az egész, de ez az igazság. Bármi tanácsot szívesen meghallgatok.

16/F

2015. dec. 2. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ebből úgy jött le, mármint azt írtad, valamit érez irántad. Ha összejönnétek, sokkal könnyebb lenne neki elfelejteni a volt barátját(?). Ki kéne faggatnod a másik srácról, mi volt a probléma köztük. Másképp nem tudsz olyanokat mondani neki, amiket átgondolva előbb túlteszi magát a dolgon. Ha gondolod, írj privátot, hátha többet tudok segíteni. 17/L
2015. dec. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!