Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek szerelmes lenni. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Evekig az hajtogattam, hogy nekem nincs erre szuksegem, mert ugyis vege lesz, a szerelem miatt valnak a szuleim stb. De mostmar rossz erzes ranezni a boldog parokra, mert meg akarom tapasztalni, hogy milyen szeretni es szeretve lenni, de tudom, hogy butasag, hisz a tanulas a legeslegelso es ugyis rossz vege lenne.2015. okt. 30. 01:50
1/7 anonim válasza:
Átérzem.
Én is szeretnék szerelmes lenni.
Igazából menne meg megy is csak az illető távol lakik tőlem :/
2/7 anonim válasza:
Én is szeretnék szerelmes lenni :/
19/F
3/7 anonim válasza:
Addig jársz jól amig nem vagy az mert nem biztos h viszont szeret az meg még szarabb
4/7 anonim válasza:
Igen. Én is örülnék, ha egy fiú végre észrevenné, hogy létezem. 15/L
5/7 anonim válasza:
Normális. Szentem te szeretethiányos vagy.
6/7 anonim válasza:
Szerintem sokak vannak így ebben az életkorban többek között én is. De azt nagyon rossz leírva látni hogy a tanulás a legelső mert szerintem ez nem így van szerintem a legfontosabb az életben hogy boldogan élj élmenyben és tevékenységben gazdag napokat élj meg bár hogy félreértés ne essék az élményben gazdag életet nem úgy értem hogy drogozz meg alkoholizálj mert az nem számít nálam élménynek akkor ugyanis nem önmagad vagy. A szerelemmel meg légy türelmes (én is ezt teszem) úgyis rád talál. 17/f
7/7 anonim válasza:
#3-nak igazat adok, rendkíűl rossz érzés ez, ha nem szeretnek viszont. Én azt kívánom, hogy bárcsak ne lennének érzéseim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!