Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok lány osztálytársamba már 3 éve, de eddig csak jó barátok voltunk. Többet szeretnék tőle. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk a lánnyal és eddig nem éreztem mást iránta csak szimpla barátságot. De tavaly osztalykirandulaskor szerelmes lettem belé.
Szoktunk Facebookon és a suliban is beszélgetni, de még nem mertem kezdeményezni mivel féltem a visszautasítástól, és akkor 2 évig kell minden nap szégyellnem magam meg elébe gaz lenne neki is...
Most nyolcadikosok vagyunk ez miatt elhatároztam hogy elmondom neki hogy többet érzek iránta mint egy barát. Hogy tegyem meg? Mikor, és hol? Köszönöm előre is!
2015. szept. 1. 17:58
1/1 anonim válasza:
Szia szerintem ha elmondod neki akor ne a suliba tedd azt hanem hivdel valahova ahol csak ketten vagytok és ott mondel én ha a helyedbe lennék ugy csinálnám hogy elöször elkezdenék vele dumálni olyanokrol hogy milyrnek gondolja az osztályt meghogy kiben bizik meg hogy van e valaki akibelyön neki meg ilyen dolgok utána ha ugy érzed kérdezd azt töle hogy mit csinálna ha azt mondanád hogy többet szeretnél töle mit barátság és inentöl már a lányon füg remélem hasznodra válik a válaszom 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!