Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék végre jóba lenni vele?
14 éves 7.-es lány vagyok( ev vesztes, és tavaly nulladikos voltam.) és van egy fiú a suliban akit nagyon jó fejnek tartok, de ő 9.-es de szintén 14 éves. És szeretnék vele jóban lenni, es valamiért nagyon színpatikus. És egyszer ráirtam facebookon, ahol nagyon bunkó volt, és nem is szeretett volna beszélni, és mint kiderült épp aznap szakított a barátnőjével. Szóval most ne próbálkozzak nála. Mondtam neki, h nem akarok tőle semmit, csak beszélni szerettem volna. Mondta, h akkor rendben, es kb. 10 percig beszélgettünk, kérdeztem róla, amikor hírtelen azt mondta, h ne beszéljünk, mert meg nagyon maga alatt van, és h ez neki most nem megy, és h nem azért mert nem vagyok jófej, Mondtam, h megértem... és azóta nem írt. Így próbált lerázni? Mit tegyek? Annyira jófej srác!!! Szeretném megismerni, de nem akarok nyomulos lenni. Fiúk ti mit tennétek? Írnátok nekem ha jobban lennétek?
Köszönöm a segítséget!! :-)
Ha valamit mond akkor az úgy is van...
Szerintem pár hónap/hét múlva rá írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!