Nagyon nehezen hízó vagyok. De nagyon szeretnék tömeget növelni, végre valahogy kinéznni. Nem pedig vékonyka lenni.178cm magas és 60kg vagyok. Többi lent. Szerintetek?
Figyelt kérdés
178cm magas és 60kg vagyok. A szüleim nem tudhatnak róla mert akkor főleg apám jönne a szokásos dumával hogy minek ez meg tiszta hülyeség. Szoval ők nem tudhatnak rola. Légyszíves irjatok nekem tippeket tömegnövélshez, tömegnövelő étrendet nehezen hízó alkatomhoz. Ja és 17eves fiú vagyok. Havi 20-25000Ft lenne rá. Szerintetek hogyan?2015. márc. 9. 19:59
1/1 anonim válasza:
Csirke, tojás (mehet a sárgája is), bazi sok rizs, zabpehely. Szénhidrátból kell 4-5g/tskg, ha az nem elég, növeld. Fehérjéből 2g/tskg. De ha tényleg nehezen hízó vagy (ami nem biztos, hiszen még nem próbáltad a tömegnövelő étrended), akkor lehet, hogy több ch kell. Ha több pénzed lenne mondanám, hogy emeld meg a zsírt és használj jó zsírokat, de az már drágább mulatság, szóval marad a rizs. De egyébként elég nehéz lesz úgy, ha titokban akarod tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!