Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon nehezen hízó vagyok....

Nagyon nehezen hízó vagyok. De nagyon szeretnék tömeget növelni, végre valahogy kinéznni. Nem pedig vékonyka lenni.178cm magas és 60kg vagyok. Többi lent. Szerintetek?

Figyelt kérdés
178cm magas és 60kg vagyok. A szüleim nem tudhatnak róla mert akkor főleg apám jönne a szokásos dumával hogy minek ez meg tiszta hülyeség. Szoval ők nem tudhatnak rola. Légyszíves irjatok nekem tippeket tömegnövélshez, tömegnövelő étrendet nehezen hízó alkatomhoz. Ja és 17eves fiú vagyok. Havi 20-25000Ft lenne rá. Szerintetek hogyan?
2015. márc. 9. 19:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Csirke, tojás (mehet a sárgája is), bazi sok rizs, zabpehely. Szénhidrátból kell 4-5g/tskg, ha az nem elég, növeld. Fehérjéből 2g/tskg. De ha tényleg nehezen hízó vagy (ami nem biztos, hiszen még nem próbáltad a tömegnövelő étrended), akkor lehet, hogy több ch kell. Ha több pénzed lenne mondanám, hogy emeld meg a zsírt és használj jó zsírokat, de az már drágább mulatság, szóval marad a rizs. De egyébként elég nehéz lesz úgy, ha titokban akarod tartani.
2015. márc. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!